Stabilny portfel "konika"
-
- Maniak
Re: Stabilny portfel "konika"
mryko pisze:Adriano, wracasz do pełni sił?
Hi hi z tym powrotem to tak nie do końca. Najwazniejsze dla psychiki, że jestem w domu. W przyszłym tygodniu jadę prawdopodobnie do Żor i będą szprycować mi bark, chyba, że padnie na Konstancin znowu. Ale to sie wyjaśni.
A pytanko z innej beczki. Miał kktoś z was kiedyś kriterapię punktową?????

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
adriano możesz napisać z jakich brokerów korzystasz, korzystałeś?
-
- Maniak
elcin2 pisze:adriano możesz napisać z jakich brokerów korzystasz, korzystałeś?
Jeszcze mnie posądza o reklamę. Nie pytaj. W obecnych czasach nie ma to już większego znaczenia. nawet MM podnieśli standardy.
-
- Maniak
Przeczytałem dzisiaj od deski do deski dziennik Mr T. I jest mi tak jakoś smutno. Gościu robił fajną robotę a potem zjedzono go żywcem. I to najgorsze, że wielu z jedzących kiedys się od niego uczyło na forum. Szok. Ale ostrzegano mnie, że tak to już jest. To samo spotkało Mr Yogiego.
W związku z tym postanowiłem, że zrobię na przekór tym co tak potępiają Mr T, w tym jednego z młodych guru i pójdę krok do przodu. Założę konto, gdzie wszyscy będziecie mieli podgląd na hasło tak jak to zrobił szwajcar. A co tam. Dajcie tylko przejść pierwszą fazę rehabilitacji. A potem jak to ktoś napisał "niech szczekają chłopcy".
Pytanie tylko jakiego broka do tego wybrac, aby nie było jakiegoś zakazu.
W związku z tym postanowiłem, że zrobię na przekór tym co tak potępiają Mr T, w tym jednego z młodych guru i pójdę krok do przodu. Założę konto, gdzie wszyscy będziecie mieli podgląd na hasło tak jak to zrobił szwajcar. A co tam. Dajcie tylko przejść pierwszą fazę rehabilitacji. A potem jak to ktoś napisał "niech szczekają chłopcy".

ale mrt juz wyznaczyl szlak, idz prosto do celu, wstaw zdjecia z tropikalnej wyspy i zacznij szkolic, po co masz sie meczyc zakladaniem jakiegos konta??
-
- Maniak
sureshot pisze:ale mrt juz wyznaczyl szlak, idz prosto do celu, wstaw zdjecia z tropikalnej wyspy i zacznij szkolic, po co masz sie meczyc zakladaniem jakiegos konta??
Jego błąd z tym szkoleniem. Takie jest moje zdanie. Jeśli ktoś dobrze zarabia z tradingu to nic więcej nie jest potrzebne. Dlatego kazdy będzie miał dostęp do mojego rachunku i po s[rawie.

No i to mi się podoba. W końcu jakiś konkret.Adrianoforex pisze: W związku z tym postanowiłem, że zrobię na przekór tym co tak potępiają Mr T, w tym jednego z młodych guru i pójdę krok do przodu. Założę konto, gdzie wszyscy będziecie mieli podgląd na hasło tak jak to zrobił szwajcar. A co tam. Dajcie tylko przejść pierwszą fazę rehabilitacji. A potem jak to ktoś napisał "niech szczekają chłopcy".![]()
![]()
W chwili jak udostępnisz rachunek to oficjalnie przeproszę za wszystkie oskarżenia o stratnym GRIDzie.
Co do Mr. T to podziwiam jego trading za te idealne wejścia, sam tak nie potrafię i nie mam czasu w dzień na stałe siedzenie przed wykresem. Najważniejsze, żeby zarabiać, bo to jest miarą tradera. Zresztą sam jestem ciekawy jak unikasz okresów trendowych w GRIDzie?
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
-
- Maniak
Szwajcar pisze:No i to mi się podoba. W końcu jakiś konkret.Adrianoforex pisze: W związku z tym postanowiłem, że zrobię na przekór tym co tak potępiają Mr T, w tym jednego z młodych guru i pójdę krok do przodu. Założę konto, gdzie wszyscy będziecie mieli podgląd na hasło tak jak to zrobił szwajcar. A co tam. Dajcie tylko przejść pierwszą fazę rehabilitacji. A potem jak to ktoś napisał "niech szczekają chłopcy".![]()
![]()
W chwili jak udostępnisz rachunek to oficjalnie przeproszę za wszystkie oskarżenia o stratnym GRIDzie.
Co do Mr. T to podziwiam jego trading za te idealne wejścia, sam tak nie potrafię i nie mam czasu w dzień na stałe siedzenie przed wykresem. Najważniejsze, żeby zarabiać, bo to jest miarą tradera. Zresztą sam jestem ciekawy jak unikasz okresów trendowych w GRIDzie?
Nie musisz mnie za nic przepraszać. To ja powinienem. Ale na prawdę Szwajcar nie można mówić, że coś nie hula bo "mnie" się nie udało. Gram tak od lat. Ale już. Zrobię tak jak ty z tym odglądem. Ja to się na tym wogóle nie znałem.

-
- Maniak
Kabel ma przed sobą kluczowy moment w całej rozgrywce. Jeśli wybije skutecznie w górę to zakres wzrostu nalezy liczyć w tysiącu pipsów.