arek2 pisze:Jutro wszystko odrobiszprawnik pisze:A ty dalej wymiatasz ja niestety wtopilem na kablu
Za gto ja chyba jutro w trasie między Konstancinem a okolicami Łodzi. Wszystko się rozstrzygnie po porannym obchodzie.

arek2 pisze:Jutro wszystko odrobiszprawnik pisze:A ty dalej wymiatasz ja niestety wtopilem na kablu
rysiekmilioner pisze:Jesli jestes na Eur/gbp to ustaw profit na 82220. Tam powinno dojsc odbicie bez problemu. Na twoim miejscu przerzucilbym sie na H1. Mniej transkcji a wiecej zysku.
zaccny pisze:Heh widzisz Adriano a ja myślę wręcz odwrotnie. Na codzień pracuje na etacie. I właśnie to ze gram na wyższych interwalach pozwala mi pogodzić prace z tradingiem. Gram w oparciu o h4 /d1 i po prostu patrze na wykresy gdy otwiera się nowa h4 czyli 6,10,14,18 etc. O 10 i 14 mam akurat przerwy wiec mogę sobie na to pozwolic;-) i właśnie tym sposobem ograniczam czas przeznaczony na gapienie się w wykresy do minimum:-)
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
zaccny pisze:Polecam;-) wiesz Adrian możesz postąpić w ten sposób ze na kocie głównym robić to co wychodzi Ci najlepiej a mianowicie grid a założyć sobie jakieś osobne konto do gry bardziej longtermowej ;-) taka swojego rodzaju dywersyfikacja portfela inwestycyjnego. Szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek zostane traderem zawodowym to na pewno bym tak postąpił ze inwestowal bym na różnych horyzontach czasowych:-) zawsze jakaś rozrywka i konto dodatkowe nie przeszkadza przy głównym ;-) sam widzisz ze w tym momencie potrafisz inwestować trzema różnymi strategiami. Czemu nie dorzucić czwartej longtermowej? ;-)
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka