Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

zaccny pisze:Polecam ff;-) fajnie to wygląda. Również z niego korzystam i nie potrzeba do tego jakiegoś ea w mt4;-)

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Czyli łatwiejsze niż myfxbook? Dla takiego dziadka jak ja te kwestie to koszmarki śniące się po nocach. Ale spróbuję tylko muszę się nacieszyć domkiem. Moja wanienka. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

A teraz przyznać się bez bicia. Który trejdował w trakcie jazdy>. Mnie to wygląda na kogoś kto w oandzie trejdował.

Obrazek

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Jest dużo prostsze a jeśli chodzi o statystykę konta to masz ja w sumie taka sama. Jeśli miałbyś problemy pisz! ;-)

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Adrianoforex pisze:
zaccny pisze:Polecam;-) wiesz Adrian możesz postąpić w ten sposób ze na kocie głównym robić to co wychodzi Ci najlepiej a mianowicie grid a założyć sobie jakieś osobne konto do gry bardziej longtermowej ;-) taka swojego rodzaju dywersyfikacja portfela inwestycyjnego. Szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek zostane traderem zawodowym to na pewno bym tak postąpił ze inwestowal bym na różnych horyzontach czasowych:-) zawsze jakaś rozrywka i konto dodatkowe nie przeszkadza przy głównym ;-) sam widzisz ze w tym momencie potrafisz inwestować trzema różnymi strategiami. Czemu nie dorzucić czwartej longtermowej? ;-)

I tak zrobię. Tylko muszę porobić porządek na tych kontach i wtedy wszystkie, z odpowiednimi tytułami wrzuciłbym jak jarek na myfxbooka, albo jak Kimkolwiek i Arek na FF. Ale to juz po powrocie do domku i małej aklimatyzacji. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Własne łóżeczko.
Wpiew pokaz od dawna obiecana historie która obejmowałaby styczen. Nie ma sie czego wstydzic ze 23.01 zaliczyłes MC badz znaczny spadek depo. Tego dnia dotarło ze gridowanie w długim terminie spotka sie ze sciana o ktora rozwalimy sobie w koncu "łeb", stad testy nowej strategi. Oczywiscie powiesz ze to była wypłata na poczet leczenia po wypadku, ktory de facto nie miał miejsca. Spoko, moze co poniektorzy to kupuja :roll:

PS: ile masz nicków na navigatorze? co do dwoch jestem pewny a zastanawiam sie obecnie nad trzecim...
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Adrianoforex
Maniak
Maniak

rafmax pisze:
Adrianoforex pisze:
zaccny pisze:Polecam;-) wiesz Adrian możesz postąpić w ten sposób ze na kocie głównym robić to co wychodzi Ci najlepiej a mianowicie grid a założyć sobie jakieś osobne konto do gry bardziej longtermowej ;-) taka swojego rodzaju dywersyfikacja portfela inwestycyjnego. Szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek zostane traderem zawodowym to na pewno bym tak postąpił ze inwestowal bym na różnych horyzontach czasowych:-) zawsze jakaś rozrywka i konto dodatkowe nie przeszkadza przy głównym ;-) sam widzisz ze w tym momencie potrafisz inwestować trzema różnymi strategiami. Czemu nie dorzucić czwartej longtermowej? ;-)

I tak zrobię. Tylko muszę porobić porządek na tych kontach i wtedy wszystkie, z odpowiednimi tytułami wrzuciłbym jak jarek na myfxbooka, albo jak Kimkolwiek i Arek na FF. Ale to juz po powrocie do domku i małej aklimatyzacji. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Własne łóżeczko.
Wpiew pokaz od dawna obiecana historie która obejmowałaby styczen. Nie ma sie czego wstydzic ze 23.01 zaliczyłes MC badz znaczny spadek depo. Tego dnia dotarło ze gridowanie w długim terminie spotka sie ze sciana o ktora rozwalimy sobie w koncu "łeb", stad testy nowej strategi. Oczywiscie powiesz ze to była wypłata na poczet leczenia po wypadku, ktory de facto nie miał miejsca. Spoko, moze co poniektorzy to kupuja :roll:

PS: ile masz nicków na navigatorze? co do dwoch jestem pewny a zastanawiam sie obecnie nad trzecim...

Nicków mam 10, nie przepraszam 12. Chociaż po lekach to już sie pogubiłem. Może być znacznie więcej. Co do 23 to faktycznie wyautowało mnie z samego rana i to dosyć skutecznie. Później w akcie rozpaczy złamałem sobie kość piszczelową która przebiła mi skórę, zwichnąłem sobie bark, rozwaliłem kolano. Do tego roztrzaskałem prawie nowego Grand Voyagera. Idąc dalej tokiem twoich wątpliwości to wszystkie auta sa z wypożyczalni, albo sie do nich włamuję. Potem fotografuję się w Gdynii przed Sea Towers, gdzie robię jako parkingowy na skwerze Kościuszki. Dzieci ze zdjęć też są wypożyczone. A co do screenów, myfxbook to wszystko były fałszywki. Jako jeden z nielicznych moge robić wypłaty z kont demo. :mrgreen: :mrgreen: Jedno jest prawdziwe, potrafię strzelić focha. :mrgreen: A tak wogóle to jestem wysłannikiem gry giełdowej onetu, który ma zrobić rozeznanie, czy da sie tutaj wciskać kit. Nie wkleję już nigdy nic na forum.A może wkleję. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tylko się zastanawiam co ci "poniektórzy" jak ich określiłeś mają kupować? "Łapacz trendów" jest za frico. Kolejne też będą za frico. Nie jestem IB, nie prowadzę szkoleń, nie prowadzę blogów i nic nie sprzedaję. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale miło, że po raz kolejny tutaj zawitałeś. :564:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Do tego w pewnej prywatnej klinice w Konstancinie Jeziornej nie leżałem ja tylko mój sobowtór. Była to zorganizowana akcja w związku ze zbliżającą się olimpiadą w Sochi. Aby nikt nie mógł znaleźć sławetnego 23 stycznia na myfxbook byłem pod nieznanym nikomu nickiem "adrianoforex". W tej sprawie KNF wszczął postępowanie sprawdzające. Zobaczymy co na to MKOL. Jedno jest pewne wszystko to związane jest z upadkiem Kamila Stocha na dzisiejszym, wieczornym treningu a teraz ja zamiast niego wystartują w konkursie na dużej skoczni.
A tak na prawdę jestem kolejnym nickiem rafmaxa. mam tak dużo czasu, że dla mnie natrzepać kilka tysięcy postów to pchełka. Teraz pytanie z kiedy pochodzi te moich kilkanaście nicków. Od stycznia jestem tutaj zarejestrowany za namową chrześniaka. Ale i tak nie udzielałem się zbyt dużo. Może podpowiesz mi jakie prócz rafmaxa mam jeszcze nicki? Chciałbym zobaczyć co piszą, kiedy to ważne, aby poznac swoje drugie ja. :mrgreen: :mrgreen:

Z drugiej strony kto mógł wpaść na taki pomysł. Chyba tylko ten co sam tak czyni. Ale być może jestem wymierającym pokoleniem i tego nie rozumiem.

Myślałem, że to na mnie leki działają mocno, ale nie wiedziałem, że inni sa jeszcze bardziej odjechani. :mrgreen: :mrgreen:

Jednak najlepsze jest coś innego. Obydwa nicki: adriano i rafmax założyłem mniej wiecej w tym samym czasie. W końcu znalazłem swoje ego i id. Mr Jackyll and Mr Hide. Pytanie czy mamy tą samą komórkę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cinek2000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: cinek2000 »

Adriano wiedziałem, że skądś Cię znam, jak byłem w Gdyni to mi fury pilnowałeś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A dzieciaki to świetni statyści :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ja kupuje bilety na kabaret, pytam się po co tu jest mega rozrywka. :564:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Cinek to już wiesz kto ci urwał znaczek mersedesa i porysował lakier. Ale wybacz z pensji stójkowego mało wychodzę. Dlatego od maja zatrudnię się jako sprzątacz w Sea Tower. Korzyść będzie podwójna raz dodatkowa kasa aby cię spłacić, dwa będę mógł strelić fotki "niby swojego" apartamentu.

Cinek ale czy ty aby nie jesteś mną???? :shock: :shock: :shock: Zamiłowanie do furek (i tutaj ramax powinien sie zorientować, że jednak nie bo mercedes nie jest furą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), świezy nick, który ze mną rozmawia. Dziwnie podejrzane to. Jeszcze jak napiszesz, że masz 50 z hakiem i dowód osobisty ci się zniszczył przy wypadku to nie ma bata. Ja to ty a ty to ja. :mrgreen: Masz bliznę na lewym piszczelu i na prawym kolenie. Na prawym musi być charakterystyczna dziurki po artroskopii i dodatkowo duzy szew czyli zamek błyskawiczny bo artroskopia sie nie udała. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cinek2000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: cinek2000 »

Adrianoforex pisze:Cinek to już wiesz kto ci urwał znaczek mersedesa i porysował lakier. Ale wybacz z pensji stójkowego mało wychodzę. Dlatego od maja zatrudnię się jako sprzątacz w Sea Tower. Korzyść będzie podwójna raz dodatkowa kasa aby cię spłacić, dwa będę mógł strelić fotki "niby swojego" apartamentu.

Cinek ale czy ty aby nie jesteś mną???? :shock: :shock: :shock: Zamiłowanie do furek (i tutaj ramax powinien sie zorientować, że jednak nie bo mercedes nie jest furą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), świezy nick, który ze mną rozmawia. Dziwnie podejrzane to. Jeszcze jak napiszesz, że masz 50 z hakiem i dowód osobisty ci się zniszczył przy wypadku to nie ma bata. Ja to ty a ty to ja. :mrgreen: Masz bliznę na lewym piszczelu i na prawym kolenie. Na prawym musi być charakterystyczna dziurki po artroskopii i dodatkowo duzy szew czyli zamek błyskawiczny bo artroskopia sie nie udała. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hehehehhe, pewnie Ty to ja I odwrotnie, tylko kurcze mam 38 lat I chyba inne tatuaże niż Ty, a za ten znaczek urwany się policzymy. :D Możesz mi w ramach rekompensaty siano z konta demo puścić.......tylko jaki sens jest puszczać kase samemu sobie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Prepraszam ciebie (siebie) za ten znaczek. Przyznaję to już 107 pacyfka z mercedesa w mojej kolekcji. Wszystkie zdobyczne w Gdynii na skwerze Kościuszki. kasa z demo już puszczona. Dzisiaj w środku nocy powinien być przelew na poczcie. Wybrałem powiadamianie przez dzielnicowego. Będzie ok. 3 w nocy walił pałą w drzwi trzy razy długa raz krótka. Wtedy podejdź do judasza (wizjer w drzwiach) i upewnij się czy to nie rafmax. Powiedz margin call, jesli zacznie uciekać to znaczy, że rafmax. Jesli został to wpuść do domu. Niech tylko zdejmie buty bo gnoju naniesie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przelewy odpuszczamy bo widzisz jak posła Hoffffmana ganiają.

Zablokowany