rafmax pisze:Adrianoforex pisze:zaccny pisze:Polecam;-) wiesz Adrian możesz postąpić w ten sposób ze na kocie głównym robić to co wychodzi Ci najlepiej a mianowicie grid a założyć sobie jakieś osobne konto do gry bardziej longtermowej ;-) taka swojego rodzaju dywersyfikacja portfela inwestycyjnego. Szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek zostane traderem zawodowym to na pewno bym tak postąpił ze inwestowal bym na różnych horyzontach czasowych:-) zawsze jakaś rozrywka i konto dodatkowe nie przeszkadza przy głównym ;-) sam widzisz ze w tym momencie potrafisz inwestować trzema różnymi strategiami. Czemu nie dorzucić czwartej longtermowej? ;-)
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
I tak zrobię. Tylko muszę porobić porządek na tych kontach i wtedy wszystkie, z odpowiednimi tytułami wrzuciłbym jak jarek na myfxbooka, albo jak Kimkolwiek i Arek na FF. Ale to juz po powrocie do domku i małej aklimatyzacji.

Własne łóżeczko.
Wpiew pokaz od dawna obiecana historie która obejmowałaby styczen. Nie ma sie czego wstydzic ze 23.01 zaliczyłes MC badz znaczny spadek depo. Tego dnia dotarło ze gridowanie w długim terminie spotka sie ze sciana o ktora rozwalimy sobie w koncu "łeb", stad testy nowej strategi. Oczywiscie powiesz ze to była wypłata na poczet leczenia po wypadku, ktory de facto nie miał miejsca. Spoko, moze co poniektorzy to kupuja
PS: ile masz nicków na navigatorze? co do dwoch jestem pewny a zastanawiam sie obecnie nad trzecim...
Nicków mam 10, nie przepraszam 12. Chociaż po lekach to już sie pogubiłem. Może być znacznie więcej. Co do 23 to faktycznie wyautowało mnie z samego rana i to dosyć skutecznie. Później w akcie rozpaczy złamałem sobie kość piszczelową która przebiła mi skórę, zwichnąłem sobie bark, rozwaliłem kolano. Do tego roztrzaskałem prawie nowego Grand Voyagera. Idąc dalej tokiem twoich wątpliwości to wszystkie auta sa z wypożyczalni, albo sie do nich włamuję. Potem fotografuję się w Gdynii przed Sea Towers, gdzie robię jako parkingowy na skwerze Kościuszki. Dzieci ze zdjęć też są wypożyczone. A co do screenów, myfxbook to wszystko były fałszywki. Jako jeden z nielicznych moge robić wypłaty z kont demo.

Jedno jest prawdziwe, potrafię strzelić focha.

A tak wogóle to jestem wysłannikiem gry giełdowej onetu, który ma zrobić rozeznanie, czy da sie tutaj wciskać kit. Nie wkleję już nigdy nic na forum.A może wkleję.
Tylko się zastanawiam co ci "poniektórzy" jak ich określiłeś mają kupować? "Łapacz trendów" jest za frico. Kolejne też będą za frico. Nie jestem IB, nie prowadzę szkoleń, nie prowadzę blogów i nic nie sprzedaję.

Ale miło, że po raz kolejny tutaj zawitałeś.