MPC będzie patrzyło na wszystkie wskaźniki gospodarcze – bezrobocia,średnio przepracowane godziny,płace, wydajność produkcjiatlanticos pisze: dlatego jest wzmianka że po osiagnieciu tego celu Bank dopiero mial rozwazac mozliwosc ruchu stopami?... Ech nowy... krecisz się![]()
,atlanticos pisze:Nowy123 pisze:atlanticos pisze:
7% inflacji dopier ostopy w gore dobrze zrozumialem wizje bankstera oszalal
czytaj to tak długo aż zrozumieszskąd Ty taką inflacje wziąłeś...
![]()
![]()
7% to cel, po którym Bank miał w ogóle myśleć o podwyżce stóp procentowych
to teraz napisz jak to brzmi ???? i czy cel podnoszenie stop % patrzy sie na inflacje czy na stope bezrobocia bo to chyba jasne ze na inflacje wiec tymi tu nie wyskakuj czytaj z zrozumieniem bo to tak zabrzmialo jesli sie patrzy czysto ekonomicznie
nie stresuj się ja teżmajor1987 pisze:pytanie kiedy się pojawiąbo jestem lekko w plecy właśnie na tych parach i oczekuję S i to do poziomu minimum 1,635 i 167,0
a gdzie jest SL ?!highend pisze:nie stresuj się ja teżmajor1987 pisze:pytanie kiedy się pojawiąbo jestem lekko w plecy właśnie na tych parach i oczekuję S i to do poziomu minimum 1,635 i 167,0
zazwyczaj jak się posłucha forum (bez urazy) to jest odwrotnie
Od poniedziałku widziałem, ze rzeźnik i ujek UP, ale dałem eSki wbrew swojej analizie. No cóż.
Tylko cierpliwość może nas uratować, gorzej jak kabel poleci na 1,67 lub wyżej.
MPC będzie patrzyło na wszystkie wskaźniki gospodarcze – bezrobocia,średnio przepracowane godziny,płace, wydajność produkcjiCiapul pisze: dlatego jest wzmianka że po osiagnieciu tego celu Bank dopiero mial rozwazac mozliwosc ruchu stopami?... Ech nowy... krecisz się![]()
dane nie dotyczyły edkayeahman pisze:edek nie reaguje na kabla bo banksterka usiadła normalnie to powinien podchodzić pod 1,3675