DayTrading: Środa 12.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 lut 2014, 00:00

Wzrost
8
31%
Bez zmian
2
8%
Spadek
16
62%

Liczba głosów: 26

major1987
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Środa 12.02.2014

Nieprzeczytany post autor: major1987 »

pytanie kiedy się pojawią :D bo jestem lekko w plecy właśnie na tych parach i oczekuję S i to do poziomu minimum 1,635 i 167,0 ;)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

atlanticos pisze: dlatego jest wzmianka że po osiagnieciu tego celu Bank dopiero mial rozwazac mozliwosc ruchu stopami?... Ech nowy... krecisz się :564: :D
MPC będzie patrzyło na wszystkie wskaźniki gospodarcze – bezrobocia,średnio przepracowane godziny,płace, wydajność produkcji
będziemy patrzeć na obecny wzrost gospodarczy w porównaniu do potencjalnego wzrostu
wprowadzamy publikacje 18 nowych wskaźników, które pomogą lepiej zrozumieć nasze zamiary
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:
Nowy123 pisze:
atlanticos pisze:
7% inflacji dopier ostopy w gore dobrze zrozumialem wizje bankstera oszalal

czytaj to tak długo aż zrozumiesz :D skąd Ty taką inflacje wziąłeś... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

7% to cel, po którym Bank miał w ogóle myśleć o podwyżce stóp procentowych

to teraz napisz jak to brzmi ???? i czy cel podnoszenie stop % patrzy sie na inflacje czy na stope bezrobocia bo to chyba jasne ze na inflacje wiec tymi tu nie wyskakuj czytaj z zrozumieniem bo to tak zabrzmialo jesli sie patrzy czysto ekonomicznie
,
a widzisz wyżej w tym samym tekscie że 7% bezrobocia bedzie osiagniete w tym kwartale i dlatego jest w zmianka że po osiagnieciu tego celu Bank dopiero mial rozwazac mozliwosc ruchu stopami?... Ech nowy... krecisz się :564: :D[/quote]

co z tego ze widnieje gdzie tam napisane jest ze uzaleznione jest od bezrobocia podnoszenie stop % po prostu tekst jest zle napisany bo patrzac od razu na warunek taki nachodzi mysl o inflacji i ta kto zabrzmialo i napisalem ze to brzzmi tak a nie inaczej i zy on oszlal :) :wink:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

major1987 pisze:pytanie kiedy się pojawią :D bo jestem lekko w plecy właśnie na tych parach i oczekuję S i to do poziomu minimum 1,635 i 167,0 ;)
nie stresuj się ja też ;)
zazwyczaj jak się posłucha forum (bez urazy) to jest odwrotnie ;)
Od poniedziałku widziałem, ze rzeźnik i ujek UP, ale dałem eSki wbrew swojej analizie. No cóż.
Tylko cierpliwość może nas uratować, gorzej jak kabel poleci na 1,67 lub wyżej.

Na szczęście moja Ska jest w okolicach połowy ostatnich max/min - tak więc w najgorszym razie wyjdę na zero ;) bo na te poziomy MUSI wrócić - kwestia czasu.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 12:24 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Na kablu, podróż dla oandian może okazać się lekkim zaskoczeniem

obecnie opory - czekam na lepsze czasy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

edek nie reaguje na kabla bo banksterka usiadła normalnie to powinien podchodzić pod 1,3675
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 12:23 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

highend pisze:
major1987 pisze:pytanie kiedy się pojawią :D bo jestem lekko w plecy właśnie na tych parach i oczekuję S i to do poziomu minimum 1,635 i 167,0 ;)
nie stresuj się ja też ;)
zazwyczaj jak się posłucha forum (bez urazy) to jest odwrotnie ;)
Od poniedziałku widziałem, ze rzeźnik i ujek UP, ale dałem eSki wbrew swojej analizie. No cóż.
Tylko cierpliwość może nas uratować, gorzej jak kabel poleci na 1,67 lub wyżej.
a gdzie jest SL ?!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Ciapul pisze: dlatego jest wzmianka że po osiagnieciu tego celu Bank dopiero mial rozwazac mozliwosc ruchu stopami?... Ech nowy... krecisz się :564: :D
MPC będzie patrzyło na wszystkie wskaźniki gospodarcze – bezrobocia,średnio przepracowane godziny,płace, wydajność produkcji
będziemy patrzeć na obecny wzrost gospodarczy w porównaniu do potencjalnego wzrostu
wprowadzamy publikacje 18 nowych wskaźników, które pomogą lepiej zrozumieć nasze zamiary
[/quote]

jeszcze wiecej danych i jeszcze wieksza mozliwosc drukowania ich :mrgreen: :)

major1987
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: major1987 »

przecież pisałem, że się muszę jeszcze dużo uczyć :) teraz już stosuję ale wtedy jeszcze nie i szkoda się teraz tego pozbyć ;)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

yeahman pisze:edek nie reaguje na kabla bo banksterka usiadła normalnie to powinien podchodzić pod 1,3675
dane nie dotyczyły edka

Zablokowany