DayTrading: Środa 12.02.2014
Re: DayTrading: Środa 12.02.2014
pytanie kiedy się pojawią
bo jestem lekko w plecy właśnie na tych parach i oczekuję S i to do poziomu minimum 1,635 i 167,0 
MPC będzie patrzyło na wszystkie wskaźniki gospodarcze – bezrobocia,średnio przepracowane godziny,płace, wydajność produkcjiatlanticos pisze: dlatego jest wzmianka że po osiagnieciu tego celu Bank dopiero mial rozwazac mozliwosc ruchu stopami?... Ech nowy... krecisz się![]()
będziemy patrzeć na obecny wzrost gospodarczy w porównaniu do potencjalnego wzrostu
wprowadzamy publikacje 18 nowych wskaźników, które pomogą lepiej zrozumieć nasze zamiary
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
,atlanticos pisze:Nowy123 pisze:atlanticos pisze:
7% inflacji dopier ostopy w gore dobrze zrozumialem wizje bankstera oszalal
czytaj to tak długo aż zrozumieszskąd Ty taką inflacje wziąłeś...
![]()
![]()
7% to cel, po którym Bank miał w ogóle myśleć o podwyżce stóp procentowych
to teraz napisz jak to brzmi ???? i czy cel podnoszenie stop % patrzy sie na inflacje czy na stope bezrobocia bo to chyba jasne ze na inflacje wiec tymi tu nie wyskakuj czytaj z zrozumieniem bo to tak zabrzmialo jesli sie patrzy czysto ekonomicznie
a widzisz wyżej w tym samym tekscie że 7% bezrobocia bedzie osiagniete w tym kwartale i dlatego jest w zmianka że po osiagnieciu tego celu Bank dopiero mial rozwazac mozliwosc ruchu stopami?... Ech nowy... krecisz się
co z tego ze widnieje gdzie tam napisane jest ze uzaleznione jest od bezrobocia podnoszenie stop % po prostu tekst jest zle napisany bo patrzac od razu na warunek taki nachodzi mysl o inflacji i ta kto zabrzmialo i napisalem ze to brzzmi tak a nie inaczej i zy on oszlal
nie stresuj się ja teżmajor1987 pisze:pytanie kiedy się pojawiąbo jestem lekko w plecy właśnie na tych parach i oczekuję S i to do poziomu minimum 1,635 i 167,0
zazwyczaj jak się posłucha forum (bez urazy) to jest odwrotnie
Od poniedziałku widziałem, ze rzeźnik i ujek UP, ale dałem eSki wbrew swojej analizie. No cóż.
Tylko cierpliwość może nas uratować, gorzej jak kabel poleci na 1,67 lub wyżej.
Na szczęście moja Ska jest w okolicach połowy ostatnich max/min - tak więc w najgorszym razie wyjdę na zero
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 12:24 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Na kablu, podróż dla oandian może okazać się lekkim zaskoczeniem
obecnie opory - czekam na lepsze czasy
obecnie opory - czekam na lepsze czasy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek nie reaguje na kabla bo banksterka usiadła normalnie to powinien podchodzić pod 1,3675
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 12:23 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
a gdzie jest SL ?!highend pisze:nie stresuj się ja teżmajor1987 pisze:pytanie kiedy się pojawiąbo jestem lekko w plecy właśnie na tych parach i oczekuję S i to do poziomu minimum 1,635 i 167,0
zazwyczaj jak się posłucha forum (bez urazy) to jest odwrotnie
Od poniedziałku widziałem, ze rzeźnik i ujek UP, ale dałem eSki wbrew swojej analizie. No cóż.
Tylko cierpliwość może nas uratować, gorzej jak kabel poleci na 1,67 lub wyżej.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
MPC będzie patrzyło na wszystkie wskaźniki gospodarcze – bezrobocia,średnio przepracowane godziny,płace, wydajność produkcjiCiapul pisze: dlatego jest wzmianka że po osiagnieciu tego celu Bank dopiero mial rozwazac mozliwosc ruchu stopami?... Ech nowy... krecisz się![]()
będziemy patrzeć na obecny wzrost gospodarczy w porównaniu do potencjalnego wzrostu
wprowadzamy publikacje 18 nowych wskaźników, które pomogą lepiej zrozumieć nasze zamiary[/quote]
jeszcze wiecej danych i jeszcze wieksza mozliwosc drukowania ich
przecież pisałem, że się muszę jeszcze dużo uczyć
teraz już stosuję ale wtedy jeszcze nie i szkoda się teraz tego pozbyć 
dane nie dotyczyły edkayeahman pisze:edek nie reaguje na kabla bo banksterka usiadła normalnie to powinien podchodzić pod 1,3675