DayTrading: Środa 12.02.2014
Re: DayTrading: Środa 12.02.2014
w koncu EDEK RUSZYL
rzezniku koncepcja II
teraz V
rzezniku koncepcja II
teraz V
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czyżby jednak sprawdził się RGR na edku o którym pisaliśmy parę dni temu (wzięcie eSki z poziomu 1.3670-80).
Bo jeśli tak to lecimy na 1,33-34 na pewno.
Bo jeśli tak to lecimy na 1,33-34 na pewno.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 12:41 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
już widzę, że pośpiech to zły doradza,, sprzedałem USD/PLN na stracie bo bałem sie o większą a teraz się odbija,,, ech ucz się synek ucz na własnych błędach niestety 

i jak tutaj wejśc w dłuższy tremin, na chyab treaz może spróbowac małe S i piramidowac
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
bo wystarczyło, że sp 500 trochę obniżył zasięg i dolar się umacniać zaczął. i myślę, że sp pokaże właśnie kierunek
spokojnie, to tylko awariamajor1987 pisze:już widzę, że pośpiech to zły doradza,, sprzedałem USD/PLN na stracie bo bałem sie o większą a teraz się odbija,,, ech ucz się synek ucz na własnych błędach niestety

Wiadomo, że nie ma co trzymać pozycji na siłę (bo można umoczyć znacznie więcej), ale cierpliwość popłaca i taką radę mogę z czystym sumieniem każdemu dać.
Coś sobie zakładasz - trzymasz się tego. I nie pękasz. Inaczej zawsze stracisz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ale to pisane bylo ze reakcja na BABACIE bedzie na drugi dzien
dopiero i Esowanie zgodnie z planem
pzeciez sie nic nie zmienilo zaciesnianie dalej trwac bedzie

pzeciez sie nic nie zmienilo zaciesnianie dalej trwac bedzie
Mario puścił bąka ...pkubiu pisze:co tak jebło na edku!!

ich produkcja sprzedaje się głównie wewnątrzCiapul pisze:żeby dużo produkować musisz mieć gdzie to sprzedać a nie sprzedasz jak masz drogą walutę a produkcja niesprzedana nie wchodzi do PKBpedro pisze:albo zwiększyc produktywnośc : ) i chyba w tą strone pojdą, bo duzo o tym powiedzial....

żyją w dużej mierze z londynu

sprzedac, sprzedadzą swoje, nie am się co martwic, mają dobre produkty, wysoka jakosc

dadzą rade bez nadmiernego i celowego osłabiania funta : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski