Taką mam wizję na ten moment ale tak jak mówiłem - przyszły tydziento będzie jeden wielki sajgon i konsola. Walka w żóltym polu. Trzeba bedzie obserwować jak banksterka się bedzie ustawiałą na M1 z wolumenem. Koniec tej konsoli wypada jak dla mnie14 lutegoCiapul pisze:cos mi sie to nie widzi... ale zobaczymy jak sie zamknie d1yeahman pisze:Taki jest plan mniej więcej.
DayTrading: Piątek 07.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
W oparciu o same prognozy wskaznikow makro to moim zdaniem EUR/USD powinien spasc.
W srode produkcja przemyslowa Eur nizsze oczekiwania wiec oslabienie, a w czw odczyty z USA sprzedaz detaliczna wyzsze oczekiwania do poprzednich. Jesli zostana one spelnione to dolar umocni sie wzgledem euro.
Oczywiscie moge byc w bledzie.
I ciekawie tez AUD/CHF w przyszlym tyg, oczywiscie jesli chodzi o same wskazniki
Pozdrawiam
W srode produkcja przemyslowa Eur nizsze oczekiwania wiec oslabienie, a w czw odczyty z USA sprzedaz detaliczna wyzsze oczekiwania do poprzednich. Jesli zostana one spelnione to dolar umocni sie wzgledem euro.
Oczywiscie moge byc w bledzie.
I ciekawie tez AUD/CHF w przyszlym tyg, oczywiscie jesli chodzi o same wskazniki
Pozdrawiam
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
siała baba mak, nie widziała jak... a dziad wiedział nie powiedział , a to było tak !
krinvest pisze:siała baba mak, nie widziała jak... a dziad wiedział nie powiedział , a to było tak !
-
EFFECTIVE
atlanticos pisze:skąd ja to znamEFFECTIVE pisze:
Jestem na tym forum tak samo długo jak ty i nie czuje się już młody w tym cyrku. Ciesz się , ze masz te dzialalnosc. Tez kiedyś miałem ale od roku tylko z FX mimo to nie szczycę się tym bo tyle co mi to stresow dostarczylo w ciągu 4 lat to nigdy przez nic innego tyle nie miałem. W zasadzie to nigdy nie miałem stresów az zaczalem przygodę z giełdą ogolnie.
pozdrawiam![]()
Chyba większość którzy wytrwali przez to przechodziła
-- Dodano: 07 lut 2014, 20:44 --
BOCZEK pisze:Jak już idą takie wyznania tradera, to nie wiem jak wy, ale jak przegrywam sporo kasy, i zawsze po przegranej to zawsze mnie ochota na ostre bzykanie nachodzi
Ja mam odwrotnie, gdy dobrze zarobie, dopiero wtedy jest mega moc!
BOCZEK pisze: mnie ochota na ostre bzykanie nachodzi
EFFECTIVE pisze:80 basenów mnie nie rozprostuje
-- Dodano: pt 07-02-2014, 19:51 --
jedyne co mi sie nasuwa to siostro basen
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
oj, możemy się pootwierać z lukami
http://www.pb.pl/3552177,98906,w-usa-zn ... medium=rss
http://www.pb.pl/3552177,98906,w-usa-zn ... medium=rss
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
nie spodziewałem się wywołać takiej polemiki,
swoją drogą to uważam że najważniejsza jest stawka i spokój,
jak się szarpie to się zawsze przegra
-- Dodano: 07 lut 2014, 20:07 --
a z tym sprzedawaniem amerykańskich indeksów to lepiej uważać,
jest w amerykanach dużo mocy,
ciekawie za to zachowuje się złoto które prze ku górze, czyżby koniec przeceny złotka,
swoją drogą skoro niemcy chcą go wrócić do domu a w skarbcu FED'u go nie ma to nic dziwnego
swoją drogą to uważam że najważniejsza jest stawka i spokój,
jak się szarpie to się zawsze przegra
-- Dodano: 07 lut 2014, 20:07 --
a z tym sprzedawaniem amerykańskich indeksów to lepiej uważać,
jest w amerykanach dużo mocy,
ciekawie za to zachowuje się złoto które prze ku górze, czyżby koniec przeceny złotka,
swoją drogą skoro niemcy chcą go wrócić do domu a w skarbcu FED'u go nie ma to nic dziwnego
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.