DayTrading: Piątek 07.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 lut 2014, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
3
9%
Spadek
15
47%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Twardo trzymamy LONG :?: :idea:

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

Generalnie jest tak na fx wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie to co wiesz juz jest nieaktualne bo detal na koncu sie dowiaduje :-) im dluzej jestem na fx tym bardziej mam taka mysl ze sa ustalane dokladne ruchy na tydzien jakie poziomy i kiedy zwrot :-) ale jest to tak zriobione aby nikt sie nie polapal jaki za tym stoi ukryty wzor ale ja go znajde :-)

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

kryzysy wywołuje i gasi się kreowaniem podaży pieniądza, więc dowolnie jak pasuje tym którzy potrzebują wykorzystać kryzys do własnych celów.

-- Dodano: 07 lut 2014, 20:41 --
davor5 pisze:Generalnie jest tak na fx wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie to co wiesz juz jest nieaktualne bo detal na koncu sie dowiaduje :-) im dluzej jestem na fx tym bardziej mam taka mysl ze sa ustalane dokladne ruchy na tydzien jakie poziomy i kiedy zwrot :-) ale jest to tak zriobione aby nikt sie nie polapal jaki za tym stoi ukryty wzor ale ja go znajde :-)
ostatnio na jednym z forów było wielkie oburzenie jak gości twierdził że gra na forex prawie losowo, a osiąga dość dobry zysk
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Piątek 07.02.2014

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

ostatnio na jednym z forów było wielkie oburzenie jak gości twierdził że gra na forex prawie losowo, a osiąga dość dobry zysk[/quote]

To znaczy ze rzucal moneta i tak gral losowy fx kontra losowy rzut moneta :-)

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

as28 pisze:ostatnio na jednym z forów było wielkie oburzenie jak gości twierdził że gra na forex prawie losowo, a osiąga dość dobry zysk
Ja myślę że to jak najbardziej możliwe.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
Kazimierz S
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kazimierz S »

ostatnio na jednym z forów było wielkie oburzenie jak gości twierdził że gra na forex prawie losowo, a osiąga dość dobry zysk[/quote]

Kluczowe jest słowo "GRA".
Miód kupuj tylko Polski.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

To był niezły tydzień. Dzisiaj nie spodziewam się już większych ruchów, także miłego weekendu i do poniedziałku. :564:
The only way is up

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

z tym losowym strzelaniem robiłem kiedyś orzeł-buy reszka sell , 54 rzuty , potem mi sie zwyczajnie odechciało bo zawsze moneta sie pokulała gdzieś daleko :D

Najsmieszniejszy eksperyment to był kiedy w 5 min , najprosciej jak sie da tłumaczyłem żonie zalezności walut miedzy sobą , potem pozwalałem jej spojrzec po 5-10 sekund na dana walute m30 h1 i h4. po czym nie miała chwili zastanowienia i miała mówić tylko czy kupoawc czy sprzedawać i grałem odwrotnie. Spróbujcie :mrgreen:

złotko szykuje sie do ruchu jeszcze przed zamknieciem.
w pozycjach sp500 po 1751.2 long 8L i nic wiecej bo brakuje funduszy :D miłego weekendu. :564:
Ostatnio zmieniony 07 lut 2014, 21:07 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

U mnie rekord dziś. Na takim koncie testowym (ale z real kasą) na któym mam malo kaski dzis urobiłem 103% - ale wchodziłem całoscią kapitału :D
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

amerykańce wyglądają że mają chęć na wzrosty,
ale ja bym nie trzymał, tym bardziej na zysku:
bo:
po weekendzie to już inna bajka może być,
ostatni spadek jednak był ostry, to jest ostrzeżenie, choć nie można wykluczyć szybkiej jazdy na podwójny szczyt
ostro zostawać na weekend, sadyzm :D
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Zablokowany