DayTrading: Piątek 07.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014
Twardo trzymamy LONG

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Generalnie jest tak na fx wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie to co wiesz juz jest nieaktualne bo detal na koncu sie dowiaduje
im dluzej jestem na fx tym bardziej mam taka mysl ze sa ustalane dokladne ruchy na tydzien jakie poziomy i kiedy zwrot
ale jest to tak zriobione aby nikt sie nie polapal jaki za tym stoi ukryty wzor ale ja go znajde 
kryzysy wywołuje i gasi się kreowaniem podaży pieniądza, więc dowolnie jak pasuje tym którzy potrzebują wykorzystać kryzys do własnych celów.
-- Dodano: 07 lut 2014, 20:41 --
-- Dodano: 07 lut 2014, 20:41 --
ostatnio na jednym z forów było wielkie oburzenie jak gości twierdził że gra na forex prawie losowo, a osiąga dość dobry zyskdavor5 pisze:Generalnie jest tak na fx wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie to co wiesz juz jest nieaktualne bo detal na koncu sie dowiadujeim dluzej jestem na fx tym bardziej mam taka mysl ze sa ustalane dokladne ruchy na tydzien jakie poziomy i kiedy zwrot
ale jest to tak zriobione aby nikt sie nie polapal jaki za tym stoi ukryty wzor ale ja go znajde
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Re: Odp: DayTrading: Piątek 07.02.2014
ostatnio na jednym z forów było wielkie oburzenie jak gości twierdził że gra na forex prawie losowo, a osiąga dość dobry zysk[/quote]
To znaczy ze rzucal moneta i tak gral losowy fx kontra losowy rzut moneta
To znaczy ze rzucal moneta i tak gral losowy fx kontra losowy rzut moneta
Ja myślę że to jak najbardziej możliwe.as28 pisze:ostatnio na jednym z forów było wielkie oburzenie jak gości twierdził że gra na forex prawie losowo, a osiąga dość dobry zysk
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- Kazimierz S
- Pasjonat

ostatnio na jednym z forów było wielkie oburzenie jak gości twierdził że gra na forex prawie losowo, a osiąga dość dobry zysk[/quote]
Kluczowe jest słowo "GRA".
Kluczowe jest słowo "GRA".
Miód kupuj tylko Polski.
To był niezły tydzień. Dzisiaj nie spodziewam się już większych ruchów, także miłego weekendu i do poniedziałku. 
The only way is up
z tym losowym strzelaniem robiłem kiedyś orzeł-buy reszka sell , 54 rzuty , potem mi sie zwyczajnie odechciało bo zawsze moneta sie pokulała gdzieś daleko 
Najsmieszniejszy eksperyment to był kiedy w 5 min , najprosciej jak sie da tłumaczyłem żonie zalezności walut miedzy sobą , potem pozwalałem jej spojrzec po 5-10 sekund na dana walute m30 h1 i h4. po czym nie miała chwili zastanowienia i miała mówić tylko czy kupoawc czy sprzedawać i grałem odwrotnie. Spróbujcie
złotko szykuje sie do ruchu jeszcze przed zamknieciem.
w pozycjach sp500 po 1751.2 long 8L i nic wiecej bo brakuje funduszy
miłego weekendu. 
Najsmieszniejszy eksperyment to był kiedy w 5 min , najprosciej jak sie da tłumaczyłem żonie zalezności walut miedzy sobą , potem pozwalałem jej spojrzec po 5-10 sekund na dana walute m30 h1 i h4. po czym nie miała chwili zastanowienia i miała mówić tylko czy kupoawc czy sprzedawać i grałem odwrotnie. Spróbujcie
złotko szykuje sie do ruchu jeszcze przed zamknieciem.
w pozycjach sp500 po 1751.2 long 8L i nic wiecej bo brakuje funduszy
Ostatnio zmieniony 07 lut 2014, 21:07 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie rekord dziś. Na takim koncie testowym (ale z real kasą) na któym mam malo kaski dzis urobiłem 103% - ale wchodziłem całoscią kapitału 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
amerykańce wyglądają że mają chęć na wzrosty,
ale ja bym nie trzymał, tym bardziej na zysku:
bo:
po weekendzie to już inna bajka może być,
ostatni spadek jednak był ostry, to jest ostrzeżenie, choć nie można wykluczyć szybkiej jazdy na podwójny szczyt
ostro zostawać na weekend, sadyzm
ale ja bym nie trzymał, tym bardziej na zysku:
bo:
po weekendzie to już inna bajka może być,
ostatni spadek jednak był ostry, to jest ostrzeżenie, choć nie można wykluczyć szybkiej jazdy na podwójny szczyt
ostro zostawać na weekend, sadyzm
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.