DayTrading: Piątek 07.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 lut 2014, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
3
9%
Spadek
15
47%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

yeahman pisze:As28 co racja to racja 8)

Dzis to już nie ma sensu nic ruszać nowego i myśleć przez weekend, lepiej od poniedziałku sobie coś zagrać.

-- Dodano: 07 lut 2014, 16:04 --

A zoabczcie ejszcze jak fibo fajnei się układa, jeśl ispóbuje uderzyc na 50% to myślę że spadkowa wizja będzie odsunięta na jakiś czas.
a może od teraz już zjazd na dół SP500 ? bo tak coś się zanosi.
anyway dziś rzeźnik i ujek to moi mistrzowie (szczególnie o 14.30 i ciut potem :564: )
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Guteks
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Guteks »

krzychu171 pisze:nie wiem od ilu dni ale na AliorTrader odwróciło się naliczanie punktów swapowych. Dotychczas za S przy 0,1 lota były dodatnie, ok. 0,07 PLN, a za L ok. -1,70 PLN. Teraz jest odwrotnie... :? zawsze unikałem ujemnych swapów, ale teraz wpadłem, bo mam 0,7 lota w S na eur/usd.
Na innych platformach też tak jest :?: :|

Krzychu z tego co patrze to wszyscy brokerzy placa dodatni swap za L na edku

EFFECTIVE

Nieprzeczytany post autor: EFFECTIVE »

as28 pisze:panowie grają o rację, czy po kasę przyszli?

Szczerze? Wiekszość tutaj gra o racje bo kase mało kto zarabia :)

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Guteks pisze:
krzychu171 pisze:nie wiem od ilu dni ale na AliorTrader odwróciło się naliczanie punktów swapowych. Dotychczas za S przy 0,1 lota były dodatnie, ok. 0,07 PLN, a za L ok. -1,70 PLN. Teraz jest odwrotnie... :? zawsze unikałem ujemnych swapów, ale teraz wpadłem, bo mam 0,7 lota w S na eur/usd.
Na innych platformach też tak jest :?: :|

Krzychu z tego co patrze to wszyscy brokerzy placa dodatni swap za L na edku
Na krotkiej jak i na dlugiej swap jest ujemny przy tak marginalnej roznicy w stopach procentowych.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2014, 16:32 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

to teraz SP500 niech nam jedzie na minima z podania danych :) bylo by milo dla USD JPY irzeznika tez :) ze rzeznik opor zaliczyl i gorna bande

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

Nowy123 pisze:NIC CZEKMY NA KONIEC TEJ SZOPKI NA sp500 POD ZAMKNIECIE ue s NA 1782 FUTACH MAM DRUGIE CZEKA NA 85 LICZE ZE TO IV sl 1795
liczyłem na 1790, ale z drugiej strony spadki na sp to wzrost na złotku

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

EFFECTIVE pisze:
as28 pisze:panowie grają o rację, czy po kasę przyszli?

Szczerze? Wiekszość tutaj gra o racje bo kase mało kto zarabia :)
Nie mierz wszystkich swoją miarą
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

ja to chyba jeszcze za młody jestem żeby tutaj kasę zarabiać, żeby zarabiać 100k brutto, to jeszcze sporo mi brakuje ;)

nie cała dwójka miesiecznie styka, + do tego działalnosc własna i można życ, będzie większe doświadczenie, większy kapitał, to się tym zajem zawodowo :mrgreen:
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Może i siępowtarzam ale w przyszlum tygodniu w żóltym polu spodziewam się zaciętej walki :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

EFFECTIVE

Nieprzeczytany post autor: EFFECTIVE »

BOCZEK pisze:ja to chyba jeszcze za młody jestem żeby tutaj kasę zarabiać, żeby zarabiać 100k brutto, to jeszcze sporo mi brakuje ;)

nie cała dwójka miesiecznie styka, + do tego działalnosc własna i można życ, będzie większe doświadczenie, większy kapitał, to się tym zajem zawodowo :mrgreen:

Jestem na tym forum tak samo długo jak ty i nie czuje się już młody w tym cyrku. Ciesz się , ze masz te dzialalnosc. Tez kiedyś miałem ale od roku tylko z FX mimo to nie szczycę się tym bo tyle co mi to stresow dostarczylo w ciągu 4 lat to nigdy przez nic innego tyle nie miałem. W zasadzie to nigdy nie miałem stresów az zaczalem przygodę z giełdą ogolnie. :)

pozdrawiam

Zablokowany