DayTrading: Piątek 07.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 lut 2014, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
3
9%
Spadek
15
47%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

EFFECTIVE pisze:

Jestem na tym forum tak samo długo jak ty i nie czuje się już młody w tym cyrku. Ciesz się , ze masz te dzialalnosc. Tez kiedyś miałem ale od roku tylko z FX mimo to nie szczycę się tym bo tyle co mi to stresow dostarczylo w ciągu 4 lat to nigdy przez nic innego tyle nie miałem. W zasadzie to nigdy nie miałem stresów az zaczalem przygodę z giełdą ogolnie. :)

pozdrawiam
skąd ja to znam :) :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

pamietam ze raz prawie tydzień przesiedxiałem przed kompem, w lato.. ech... jak zakładałem konto to sie lepiej grało, teraz mocno się opusciłem,

ogólnie to troche ten forex zaniedbałem w zeszłym roku, szkoda, bo jak bym grał to dzis bym był pewnie gdzie indziej, ale z drugiej strony, miałem pewniejsze pieniadze, takie gdybanie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

BOCZEK pisze:pamietam ze raz prawie tydzień przesiedxiałem przed kompem, w lato.. ech... jak zakładałem konto to sie lepiej grało, teraz mocno się opusciłem,

ogólnie to troche ten forex zaniedbałem w zeszłym roku, szkoda, bo jak bym grał to dzis bym był pewnie gdzie indziej, ale z drugiej strony, miałem pewniejsze pieniadze, takie gdybanie
jeszcze nic straconego to cwiczenie czyni mistrza :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Jak już idą takie wyznania tradera, to nie wiem jak wy, ale jak przegrywam sporo kasy, i zawsze po przegranej to zawsze mnie ochota na ostre bzykanie nachodzi

-- Dodano: pt 07-02-2014, 18:07 --
lukpiasek pisze: jeszcze nic straconego to cwiczenie czyni mistrza :564:
jeszcze trochę i bedę najlepszym jebaką w okolicy :D
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

BOCZEK pisze:i zawsze po przegranej to zawsze mnie ochota na ostre bzykanie nachodzi
pszczólka Maja odc.3612 :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Co myslicie o RGR na edku na H4 sie wlasnie rysuje prawe ramie.....
To tak jakby w okolicach 1,366 wciskac eSke?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

BOCZEK pisze:Jak już idą takie wyznania tradera, to nie wiem jak wy, ale jak przegrywam sporo kasy, i zawsze po przegranej to zawsze mnie ochota na ostre bzykanie nachodzi

-- Dodano: pt 07-02-2014, 18:07 --
lukpiasek pisze: jeszcze nic straconego to cwiczenie czyni mistrza :564:
jeszcze trochę i bedę najlepszym jebaką w okolicy :D
recepta:

graj mniejszą kasą na razie bedziesz mniej tracił a jak przyjdzie stabilizacja i pojawią się co miesieczne zyski podwyższysz stawke :wink:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

highend pisze:Co myslicie o RGR na edku na H4 sie wlasnie rysuje prawe ramie.....
To tak jakby w okolicach 1,366 wciskac eSke?
Taki jest plan mniej więcej.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

yeahman pisze:Taki jest plan mniej więcej.
cos mi sie to nie widzi... ale zobaczymy jak sie zamknie d1
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Zablokowany