DayTrading: Piątek 07.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014
USD JPY juz podciagaja pod opor przed wejsiem glownych banksterow z USa
rzeznik tez nie zostaje z tyłuNowy123 pisze:USD JPY juz podciagaja pod opor przed wejsiem glownych banksterow z USa

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
rzezni 168 168 20 tam czapa powinna nastapicpedro pisze:rzeznik tez nie zostaje z tyłuNowy123 pisze:USD JPY juz podciagaja pod opor przed wejsiem glownych banksterow z USa

U J jest wyciagna na malym volumenie cos mi to smierdzi
wychodzi mi że na edku dołek z rana nie zostanie naruszony nawet i pojdzie odpał w górę jak wczoraj ale nie taki duży 
złoto z 10$ w dół na danych giełdy oczywiscie góra ale bez szaleństw

złoto z 10$ w dół na danych giełdy oczywiscie góra ale bez szaleństw
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

pd 166.60 mam L na rzezniku, bezpieczne już na +15 sl, TP 168, zobaczymy co za 30 minut pokażą czarodzieje zza oceanuNowy123 pisze:rzezni 168 168 20 tam czapa powinna nastapicpedro pisze:rzeznik tez nie zostaje z tyłuNowy123 pisze:USD JPY juz podciagaja pod opor przed wejsiem glownych banksterow z USachyba ze wykreca cos pod dane z tego poziomu
![]()
U J jest wyciagna na malym volumenie cos mi to smierdzi

Jutro też jest dzień.
14:30 USD Zatrudnienie w sektorze prywatnym z wyłączeniem rolnictwa 185K 87K
to ostatnio to co pomylka byla hahah ze tez taki prognozy dali czy specjalnie
to ostatnio to co pomylka byla hahah ze tez taki prognozy dali czy specjalnie

mój TP jest na 3537lukpiasek pisze:wychodzi mi że na edku dołek z rana nie zostanie naruszony nawet i pojdzie odpał w górę jak wczoraj ale nie taki duży
-- Dodano: pt 07-02-2014, 14:08 --
niech tak jeszcze skorygują te dwucyfrowe ostatnie odczyty...Nowy123 pisze:to ostatnio to co pomylka byla hahah ze tez taki prognozy dali czy specjalnie
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
to mój sl na 3540 , sądze że w miarę umiarkowana reakcja nastąpi i kierunek z danych powinien obowiązywać aż do zamknięcia sesji dziś
i mała poprawka s&p może jednak zrobić mocny up
dziś bez bujania w dwie strony , dziś w którą bujnie w tą cały dzień kierunek
daje 65% szans na L, 35% S na edku

dziś bez bujania w dwie strony , dziś w którą bujnie w tą cały dzień kierunek

Ostatnio zmieniony 07 lut 2014, 14:21 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- atlanticos
- Maniak
dwa moje warianty na edku... innych nie widzę - może rynek sam wskaże 3 rozwiązanie 
https://www.tradingview.com/x/HGi9KEfo/

https://www.tradingview.com/x/HGi9KEfo/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
zaczyna się pompowanie edka