i jeszcze raz to napiszę. Na chwile obecną, możliwe jest obicie sie z poziomu 1,33, i stamtąd marsz na 1,4 i wyżej cel max na moje to 1,43
z tym że dziś jest dziś, jak żaneta obtnie QE, a mario obniży stopy, to tego 1,39 raczej nie przebijemy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
pedro pisze: teoretycznie koszty pracy są u nas niższe
dam Ci taki przykład :
zatrudniłem dziewczyne na pełny etat; po miesiącu przyszła z L4 (ciążowym - 100%), potem był macieżyński w trakcie którego nabyła prawo do 27 dni urlopu . umowa była na rok. Tak więc za przepracowane 22 dni wybuliłem jak za 82 dni.
Prawo jest chore w tym kraju a wszyscy się dziwią czemu jest takie bezrobocie?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na ropie na h1 taki prostokąt jako korekta, zapowiada dalsze wzrosty
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Każdy gra to co widzi, ja nie należe do osób, które do upadłego bronią swojego zdania bo kazdy ma prawo do innego. Moje jest takie że e/u i g/u są w odworcie a to oznacza ze sprzedaje górki i dokladam ponizej moim zdaniem istotnych poziomów.
A Ty jeżeli uważasz ze z S trzeba czekac do 1,4 - to ok. To Twoje zdanie i dla Ciebie powinno być najważniejsze
dokładnie i zgadzam się z Tobą w 100% ja na L Ty na S na pewno ktoś z nas zarobi
jest też opcja że obydwoje zarobicie, kwestia odpowiedniego zamykania i dokładania
pedro pisze: teoretycznie koszty pracy są u nas niższe
dam Ci taki przykład :
zatrudniłem dziewczyne na pełny etat; po miesiącu przyszła z L4 (ciążowym - 100%), potem był macieżyński w trakcie którego nabyła prawo do 27 dni urlopu . umowa była na rok. Tak więc za przepracowane 22 dni wybuliłem jak za 82 dni.
Prawo jest chore w tym kraju a wszyscy się dziwią czemu jest takie bezrobocie?
to jest właśnie to, chore prawo... nie tylko w tym przypadku... wielu o tym mówi, wszyscy widzą, nikt z tym nic nie robi . . .
-- Dodano: 07 lut 2014, 14:09 --
i hita znalazłem : ) Wskaźnik zatrudnienia ludności cywilnej wg danych z fedu
jest to wskaźnik, więc raczej procentowo nie podchodzi, ale są na poziomie z 85 roku : )
musieli ludzi pozwalniac zeby tego rgr'a zrealizowac na tym wykresie
ewidentnie wszedl ten rgr : ) ale się zastanwiam jak to liczone jest... bo albo wuchta ludzi do wojska poszła, a Ci co nie poszli, to na emeryturze?!... bo populacja cały czas rośnie... hm...
imgranci z ameryki pld, i innych krajow tez ciągną do stanów, więc nie dokońca rozumiem ten wskaźnik
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski