DayTrading: Piątek 07.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014
juz kreca na edku szybko Fed's Fisher says efficacy of QE is wearing very thin, says Fed is on the right course on policy.
nius trejding ON 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
kupują bo rano była promocja i towar w tej cenie znika z półek
pózniej też bedzie można kupić ale bedzie już drożej ;p
-- Dodano: pt 07-02-2014, 15:31 --
kurde załamka tylko ze złotem ale lipunia

-- Dodano: pt 07-02-2014, 15:31 --
kurde załamka tylko ze złotem ale lipunia

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

ale zwalka na SP500 cudnie
no i zrobili to co mieli zrobić, a przy okazji tak jak obstawiałem od rana - strzał do góry 

- Kazimierz S
- Pasjonat
no to chyba mamy trend up,ćo?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
zima nie zima...dane tragiczne...
nie przebiją, likwidacja qe coraz blizej ; )Kazimierz S pisze:I co, nie przebiją tego dachu eda ?
świetne strzały ; ) i mi się rgr na goldzie zrealizowal, o ktorym godz temu pisałem

https://www.tradingview.com/x/TEvNkO7B/
-- Dodano: 07 lut 2014, 15:35 --
?????????????????Marcin30 pisze:zima nie zima...dane tragiczne...
14:30 USD Stopa Bezrobocia 6,6% 6,7% 6,7%
Ostatnio zmieniony 07 lut 2014, 14:36 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
stopa bezrobocia im spadła, wcale nie musi być LMarcin30 pisze:zima nie zima...dane tragiczne...

Tak myślę!
Tak myślę!