"Krowa która dużo ryczy mało mleka daje"
Wiem ale nie powiem, mam ale nie pokaze...
Adrianoforex

przez tego typu dyskusje i bezpodstawne oskarzenia przestalo sie udzielac na tym forum kilka osob ktore rzeczywiscie mialy wiedze i doswiadczenie. Nie udzialaja sie bo nie chca sie bawic w tego typu piaskownicach. Nie dziwie im sie a pewnego dnia zapewne przylacze.
Zalozyles kilka dziennikow w ktorych tylko i wylacznie opowiadasz czego to nie osiagnales.
Ile to nie masz doswiadczenia, za chwile pewnie wyjedziesz z argumentem ze masz dzieci w moim wieku i nie powinienem Cie pouczac.
Wiedz ze: co do branzy handlowania realnego waluta i wiedzy osob ktore sie tym zajmuja, to posiadam sprawdzone informacje jak to niektorzy wlasciciele kantorow ktorzy "maja wiedze i doswiadczenie" - tak naprawde utopili spore kwoty na FX...
Wiec argument ze masz 30 lat doswiadczenia w handlu papierowa waluta zupelnie do mnie nie przemawia i nie udowania tego ze zarabiasz.
Co do GRIDa ktory chwalisz-w ten sposob 2 tygodnie temu wyzerowalem maly rachunek, to byla nauczka aby tego nie robic wiecej.
Kwota byla niewielka bo niektorzy wiecej wydaja na fajki w ciagu miesiaca. Ale sam fakt piramidowania strat ktory doprowadzil do MC, a odwrotnosc by pomnozyla rachunek od tamtego czasu kilka razy.
Mialem sie nie udzielac w zadnej z tych piaskownic ktore zalozyles, ale jeszcze jakis totalny swiezak uwierzy w Twoje slowa i narobi sobie krzywdy.