DayTrading: Środa 05.02.2014
Re: DayTrading: Środa 05.02.2014
Nie ma co się stresować, będzie lepsza cena do zajmowania pozycji 

tylko co jutro powie mario, bo jak powie ze nie ziemienia, to co czekamy do pani jeleń?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
nie żartuj...dzisiejsze ruchy przed ECB sa tak czytelne jak książka z obrazkami... lepsze takie zabawy niż konsola na 20 pipsow przez 2 dni, na którą się człowiek patrzy i nic nie może zrobićcrok. pisze:ale tna w h...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a co myślisz o SP500, dalej na południe??Nowy123 pisze:teraz 13600 na EDKU sie nie zdziwie
- Kazimierz S
- Pasjonat
Do czasu Jelen powinnismy byc na 133. Moim skromnym i subiektywnym zdaniemBOCZEK pisze:tylko co jutro powie mario, bo jak powie ze nie ziemienia, to co czekamy do pani jeleń?

Miód kupuj tylko Polski.
jak nie zmienia to 1,36 albo lepiejBOCZEK pisze:tylko co jutro powie mario, bo jak powie ze nie ziemienia, to co czekamy do pani jeleń?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Co Mario powie to powie, i pod to się zagra. Lepiej stracić kilka początkowych pips i wyjść na mniejszy +, niż ryzykować totoloto przed decyzją 
Może jednak jeszcze będzie wzrost, o czym wspominał analityk xtb Daniel Kostecki, według jego teorii, brakuje jeszcze 5 na wykresie miesięcznym. A przyglądam się jego propozycją, i całkiem sporo jego scenariuszy się realizuje, chyba zacznę grać pod jego analizy ciut bardziej, bo za 15 pips stuknie mi tp na kablu z jego właśnie rekomendacji. A jak nie stuknie to na + jest już sl.

Może jednak jeszcze będzie wzrost, o czym wspominał analityk xtb Daniel Kostecki, według jego teorii, brakuje jeszcze 5 na wykresie miesięcznym. A przyglądam się jego propozycją, i całkiem sporo jego scenariuszy się realizuje, chyba zacznę grać pod jego analizy ciut bardziej, bo za 15 pips stuknie mi tp na kablu z jego właśnie rekomendacji. A jak nie stuknie to na + jest już sl.
co juz po zabawi na EDKU o BO KORELACJA dale jdziala ustaiowna przez PEJSIKOW
z USD JPY ja krosnie to EUR USD spada
z USD JPY ja krosnie to EUR USD spada

- atlanticos
- Maniak
jesteśmy w takim miejscu wg mnie że niewielkie ma znaczenie co powie jutro Mario... cel jest jeden i dopiero wyjście powyżej niebieskiego kanału może coś zmienicBOCZEK pisze:tylko co jutro powie mario, bo jak powie ze nie ziemienia, to co czekamy do pani jeleń?

https://www.tradingview.com/x/DLGHm6qs/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
operosus pisze:a co myślisz o SP500, dalej na południe??Nowy123 pisze:teraz 13600 na EDKU sie nie zdziwie
celto 1700 okolice a ja kwyjdzie sie zobaczy na razie S obowiazuje