DayTrading: Środa 05.02.2014
Re: DayTrading: Środa 05.02.2014
Edka odpuszczam. Jest w niezłej konsoli i zupełnie nie mam na niego pomysłu. Czekam co postanowi Yellen.
The only way is up
Jakbym mial zagrać tym w totka to bym zagrał że ISM będzie ok i edek pójdzie w południe.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
patrząc na wcześniejsze odczyty - ostatnio były poniżej oczekiwańyeahman pisze:Jakbym mial zagrać tym w totka to bym zagrał że ISM będzie ok i edek pójdzie w południe.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
rynek kompletnie nie wie co grać
może 16 pomoże
może 16 pomoże
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
cisza przed burzą?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Zgadałem
Ciekawe tylko czy bankstera zdecyduje się na spadek 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
sysko w cenach ...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
walsnie doszli do poziomow z WCZORAJ Na USD JPY
detal cały wycieli, tymi strzałami o 14, to sami nie widzą co mają grac 
ale to powinno spadać, dane z USiA lepsze, dane z UE gorsze, te z rana, to jak to ma rosnąć>?

ale to powinno spadać, dane z USiA lepsze, dane z UE gorsze, te z rana, to jak to ma rosnąć>?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
podejdą do góry, żeby się ustawić pod jutrzejsze ebcBOCZEK pisze:detal cały wycieli, tymi strzałami o 14, to sami nie widzą co mają grac
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...