DayTrading: Środa 05.02.2014
Re: DayTrading: Środa 05.02.2014
mo chyba ze teraz detal sie wpakuje w S, a oni L
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
nie...teraz dolna bande flagi zaliczyli... do jutra mozliwa jeszcze raz górna i dopiero po ECB grubszy zjazdyeahman pisze:ZgadałemCiekawe tylko czy bankstera zdecyduje się na spadek

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nic się nie zmieniło,
mielenie,
tylko wyraźny spadek na usa30 wskazywał na zamiary grubasów
mielenie,
tylko wyraźny spadek na usa30 wskazywał na zamiary grubasów
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
to eraz na 13600 na edku ale by byl nr BANKSTEROW 

haha jaja niesamowiteNowy123 pisze:to eraz na 13600 na edku ale by byl nr BANKSTEROW

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Dobrze że poprzestawiałem sl przed danymi na 0, bo dziwnie to wygląda...
co to k**wa ma być?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Kazimierz S
- Pasjonat
Dopiero po ECB grubszy zjazdatlanticos pisze:nie...teraz dolna bande flagi zaliczyli... do jutra mozliwa jeszcze raz górna i dopiero po ECB grubszy zjazdyeahman pisze:ZgadałemCiekawe tylko czy bankstera zdecyduje się na spadek

Miód kupuj tylko Polski.
ale tna w h... chyba dolar powinien sie w koncu umocnic ? o franku juz nie wspomna
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

teraz 13600 na EDKU sie nie zdziwie