OPEN/CLOSED z zyskiem bądź minimalną stratą.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Re: OPEN/CLOSED z zyskiem bądź minimalną stratą.

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

354/800
STAN KONTA: 147.09 euro

http://www.youtube.com/watch?v=0arx5TzjX6o
Małe skalpy, obecnie na edku bywa różnie, jestesmy na małym szczycie, niewiadomo co się stanie :P Danych to się boję jak cholera. Na pewno dzisiaj się wykrs zdecyduje i będzie big up or big down... nie przewiduje zadnych ciekawych konsolidacji ;p Jakbym miał dzisiaj zagrać to wybrałbym S na edku i długo trzymał tą pozycje ;p ale ryzyko jest za duże ;p

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Znowu nie mam czasu na aktywną gre. Jestem blisko 50% wymaganych zleceń :D Mam taki stan konta, ze mogłbym śmiało spróbować grać pojedyńczym, maxymalnym mikro lotem i po prostu tak jak zawsze... zamykać tam gdzie uwazam, ze powinienem zamknać bez znaczenia czy to - czy + ale z drugiej strony boje się stracic wypracowanego profitu... Jakby nie było jest to konto real :D bez bonusu juz mogłbym chyba otwierać wypracowanym zyskiem minilota :D kurcze, boje się ale grając juz max lotem szybko bym wypracował te 800 wymaganych zleceń przy czym mogłbym wypłacic 100 euro :D noo naprawde... ale nie wiem czy chce, lepiej nie łapać reguł na których wypracowałem profit. Spread 1,5 - 2,5 pipsa to wcale nie jest tak dużo jeżeli człowiek więcej ugrywa niż przegrywa :D
Cieszę się, ze nauczyłem się grającym tym bonusem nie otwierać niepotrzebnych zleceń chociaz na początku przygody z tym kapitałem robiłem to celowo chyba :D Mam cały dzień, szukam odpowiednich wejsc, jak ich nie dostrzegam to wychodze z platformy i ide pograć w pokera :P bez większej spiny... omijam dane i jest dobrze.

Ps. Szybkie zamykanie strat to podstawa zeby zacząć być na plus :P

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

365/800
STAN KONTA: 152.22 euro

Mógłbym miec o wiele więcej ale zasnąłem na fotelu :D No niestety a jak się obudziłem to juz było po wszytskim ;p później powchodziły i nie powchodziły mi setupy ;p
Nie mam czasu i głowy ale cos tam gram :)

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

381/800
STAN KONTA: 158.23

Gram w wormsy armagedon online z ludźmi z całego świata... najwiecej co ciekawe jest graczy z Rosji tak jakby mieli słabe komputery i grali w to co im chodzi :D ja gram z sentymentu i niezły zabijacz czasu ;) Naprawde polecam.... To wygląda mniej wiecej tak, ze sprawdzam co jest na wykresie, jak mi sie podoba to strzelam trejda a jak nie to odpuszczam i ide grac w wormsy :P
To co ja ugrywam a mogłbym ugrywac to wielka różnica ale nie jestem pazerny, gram z luzem, dla przyjemnosci, to tylko pieniądze, najwaniejszy jest sam wykres i gra między nim a mną Miałem taki etap, ze traciłem, przez to, ze nie realizowałem zysków i nie ciąłem strat :) naszczescie to juz za mną.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

393/800
STAN KONTA: 161.11 EURO

Jak otworzyłem 2 zlecenia tak siedziały cały weekend bo w piątek zapomniałem, ze jest piątek :D pocisneli mi swap po 0,01 euro od zlecenia :P We wtorek jeszcze cos moze otworze a tak to przerwa do następnego poniedziałku. Dzisiaj, jutro i zobaczymy się we 10 lutego :D

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

415/800
STAN KONTA: 178.85 EURO

Wyłapałem strzał na danych w góre na edku i pare innych skalpów ;P

:D:D:D::D:D:D:D: POŁOWA WYMAGANYCH ZLECEŃ!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D::D:D:D::D

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Jestem zadowolony na maksa bo panuje nad swoimi emocjami grając a to 100% zwycięstwo dla mnie osobiscie.
Oczywiscie wyciągne z tego gkfx jak najwiecej hajsu.... :D potem, potem... moze wróce do aliora ;p mam tam rachunek jeszcze ;p albo sprawdze oferte wbk ;p ale narazie chce zrobić te 800 wymaganych zleceń :P to taka moja własna misja :D Mega fun :P Fajnie, ze nikt nie wpisuje się w mój dziennik, przynajmniej nie muszę czytać głupich postów :D mam tyle te swoje doskonałe. Chciałem puscic jeszcze 2x trafiony dobry trejd ale jakos nie chciało mi się otwierać pozycji bo wciągnąłem się strasznie w wormsy. Grałem z typem z brazyli i non stop z drugim rozmawiali na chacie o amerykanach któzy szpiegują wszytskich ludzi na całym świecie :D Czasami mozna podchwycic jakiegos newsa xD

Obrazek

Z nią się umówię jak zrobie 800 zlecń, będę szukał jej jak borat pameli.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

430/800
STAN KONTA: 191.67 euro

pusciłem pare skalpów + dwa nocne zlecenia z tp które weszły. tydzień przerwy, bede 10 lutego ;p

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Poniedziałek....

Wróciłem po małej przerwie i zacząłem otwierać zlecenia. Głowa mnie boli ale co tam.. chwila, chwila i zlecenie za zleceniem :D analiza wykresu i sledzenie co się dzieje w 20% tak jak powinno być :D zerkam na wykres i cos tam otwieram i zamykam az w końcu zrobiłem dłuższą przerwe, niezrezaliwoazne zyski przekształciły się w straty :D nooo troche się ostro wkurzyłem, ze nie mam siły dobrze przeanalizować wykresu i pilnować co się dzieje ;p

Wychwyciłem pare ciekawszych ruchów i zrobiłem z nich profit ale najwiekszy ( do przewidzenia ) strzał mnie wykończył... bo co? bo nie było mnie przy komputerze :D nie zrealizowałem zysku który był do zrealizowania i pocisnąłem ostrą strate :D

Nie moge sobie tego wybaczyć, ze taki prosty strzał do przewidzenia mnie zaskoczył.... Wystarczyło siedziec i sprawdzac wykres co 5 min ;p

Jestem zły na siebie, ze nie mam ochoty siedziec przed wykresem a otwieram pozycje :P Kurcze, niezła wpadka, tego nie przewiduje mój system.

Zablokowany