Dzisiaj rano ładnie ogarniałem... SL, TP, SL, TP, TP, TP I COS TAM DALEJ

postanowiłem wziąć się wieczorem i wykonać pare zleceń
Śmieszna historia... miałem otworzyć S a otworzyłem L, później chciałem sam siebie przekonać, ze to dobry kierunek i dokleiłem drugie zlecenie troche niżej

później trzecie zlecenie (z tym, ze zapomniałem o wczesniejszym pomysle, zeby dowalić 0,05 S i jakos wyjsc obronna ręką z nieudanego L i przez zapamiętaną wcześniejszą konfigurację otworzyłem L po 0,05 zamiast 0,001) do tego otworzyłem jeszcze czwarte L po 0,01 zeby całkiem się pogrążyć
Mam nadzieję, ze wsparcie z 1.3637 uratuje mi dupe, cena odbije wyżej i moje konto wytrzyma
Ostatnio mniej się trzęsłem bo byłem naprawde wysoko, teraz opcja na to, ze jutro będziej dzień SHORTA mnie przerażą
TP ustawione, trzeba zobaczyć co jutro się zdarzy

Oceniam szane na MC na jakies 70% a na TP 30%
Amator na forex musi miec stalowe nerwy albo twardą dupe
To co wczesniej pisałem o zarabianiu na forex oczywiscie nie mozna brać na poważnie

troche mi brakuje xd troche ;d
Na ponad 140 zleceń druga akcja kończy się bez SL z możliwym MC.... Jak kończą początkujący? WŁASNIE TAK !
_________________________________________________________----
Edit: 22:25
Los mi sprzyja

Spadło i odbiło ; )
145 / 800
STAN KONTA: 99.78

zyjemy... i jeszcze troche zarobiliśmy

no, no... ryzyko MC ale za to bez straty Xd
Nie wiem czy są doświadczeni traderzy którzy grają bez SL z własciwym kierunkiem pod mocne wsparcia/opory na wysokich interewałach ale jeżeli istnieją to pewnie nie raz zaliczyli MC i wiele razy obronili swoje depo od strat
Wszytsko, przez to, ze otworzyłęm 0.05 w złą strone, miało poleciec jako zabezpieczenie a poleciało jak poleciało... z rytmem poprzednich pomyłek
Manualne błędy są straszne

Później juz mi było szkoda ciąć straty i się udało

odbiło ;P
Nigdy wiećej akcji z możliwością MC... 0,01 lota do x3 max i gitara, wtedy straty nie są az tak bolesne