Złoty graal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Re: Złoty graal

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Midas pisze:Problem jest taki, że nie chce mi się tego liczyć :oops:
Od tego są wskaźniki :)
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

mariusztrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mariusztrader »

bfx pisze:
Midas pisze:Problem jest taki, że nie chce mi się tego liczyć :oops:
Od tego są wskaźniki :)
Właśnie :lol: Sam jakiś czas temu prosiłem o wrzucenie takowego.

Łap :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ma rzeczy niemożliwych, istnieją jedynie trudne do zrealizowania"

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

Kimkolwiek co tak słabiutko ja to mam już z rana 36 pipsów i poza tym to się wysypiam. :wink:

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Tragedia dziś na tych parach jenowych, w ogóle nie mogę rozgryźć co mają zrobić. Na szczęście 2 razy dobrze uciekłem z pozycji i wynik na dziś -9p tylko. Zaraz będę wychodził z domu, może jakby coś ułożyli wieczorem to zagram, ale wątpię.

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Kimkolwiek pisze:Spokojnie, dopiero sie rozkrecam

Bravo Kimkolwiek. Oby tak dalej i cały czas do przodu. Widzę, że konkretnym lotem pogrywasz.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

Midas pisze:Tragedia dziś na tych parach jenowych, w ogóle nie mogę rozgryźć co mają zrobić. Na szczęście 2 razy dobrze uciekłem z pozycji i wynik na dziś -9p tylko. Zaraz będę wychodził z domu, może jakby coś ułożyli wieczorem to zagram, ale wątpię.

Pozdrawiam
To po co grać?

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

No bo na początku był setup na jedną stronę -> wybili, potem drugie S nie powinienem zagrywać, bo zbyt mocno zamknęli h1 ale uznałem "Co za różnica jak zamknęli, trend down mocny, jest setup to lecimy". Nie mieli siły spadać więc zamknąłem i chwilę później zobaczyłem, że tak naprawdę to ukłądają L. Wszedłem, poszli 10p i po dłuższej mielonce zamknąłem na 0.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Veni pisze:
Midas pisze:Tragedia dziś na tych parach jenowych, w ogóle nie mogę rozgryźć co mają zrobić. Na szczęście 2 razy dobrze uciekłem z pozycji i wynik na dziś -9p tylko. Zaraz będę wychodził z domu, może jakby coś ułożyli wieczorem to zagram, ale wątpię.

Pozdrawiam
To po co grać?
Dolszo juz do tego ze midas jest usatysfakcjonowany mala strata. Zaliczylem MC ale otwieram szampana bo mam jeszcze troche kasy w skarpecie:) zazdroszcze podejscia :564:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Midas w sumie mam nadzieję, że niedługo zaczniesz wychodzić na regularny plus i być może Twój sposób okaże się dla Ciebie skuteczny, ale jak dla mnie to czym grasz to nie jest system czy strategia, za dużo tu uznaniowości. Jeśli chcesz zarabiać masz być traderem, nie analitykiem. Stąd też problemy z psychiką, nie masz ściśle określonych zasad.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Midas nie lubi krytyki. Troche sie dziwie tym ktorzy poklepuja go po plecach. Chlopak 6 lat na forexie a nadal wyniki slabe. Jest to oczywiscie spowodowane zla strategia juz to mowilem wiele razy. Jego system mozna porownac do samobojcow. Jedni skacza z mostu i lapia MC momentalnie a ninni podcinaja sobie zyle i lapia MC troche pozniej. Sedno w tym ze na koncu obydwaj osiagneli ten sam cel. Jego system zeruje konto w rok a nie w jeden dzien, to daje zludne uczucie dobrej strategii. A teksty typu: " cos mi sie w glowie poprzestawialo" brzmia jak wyrwane z pamietnika psychola :lol: MIDAS TO NIE W BANI CI SIE PRZESTAWIA CO KILKA TYGODNI, TYLKO MASZ KIJOWA STRATEGIE HALO :569:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

ODPOWIEDZ