Złoty graal
Re: Złoty graal
fachowiec nie odpuszcza sobie gry w dniu kiedy są ogłaszane ważne dane - fachowiec wie w którą stronę pójdzie cena jeszcze przed ich ogłoszeniem 

- Kimkolwiek
- Pasjonat
Midas to taki fachowiec elektryk na forexie. Boi sie pomylic bo go MC popiesci
dlatego ustawia SL na -0.3 pipsa albo nie gra w ogole 

Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
-
- Gaduła
A Ty idioto możesz zaśmiecać dziennik Midasa? Tak dobrze widzisz, nazwałem Cie idiotą. Już się nie mogę doczekać Twojego dziennika panie ktokolwiek. Midas rób swoje i nie przejmuj się:D Są ludzie i parapety:)
Nie ma "Nie mogę", jest tylko "Nie chcę".
O to, to forexkiller

"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
Najśmieszniejsze jest, że z każdym postem bez odpowiedzi te żałosne próby prowokacji stają się co raz bardziej nachalne. Szkoda tylko, że moderatorzy nic z tym nie robią, bo Pan K z dużym sukcesem wprowadza atmosferę onetu od paru miesięcy na tym forum...Midas pisze:Panowie, po co komentujecie w ogóle posty Szanownego Pana Kimkolwiek? Pisałem już wiele razy, że chłopak ma urazę, bo kiedyś go w poście lekko wyszydzającym panów od 5k real 100% ryzyka uwzględniłem i od tego czasu uczepił się i nie może odpuścić, bo widocznie swoją frustrację musi gdzieś wyrzucić.
Pozdrawiam
Ejek +12.6p
Zamknięte po pinie na m1 + zbliżają się dane eurolandu a przy tak małej odległości ceny od sl'a w obecnym momencie żal tracić te paręnaście pipsów przez szarpnięcie + rozszerzony spread.
Pozdrawiam
Zamknięte po pinie na m1 + zbliżają się dane eurolandu a przy tak małej odległości ceny od sl'a w obecnym momencie żal tracić te paręnaście pipsów przez szarpnięcie + rozszerzony spread.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Odp: Złoty graal
Zachowanie Onetu powiadasz?Midas pisze:Najśmieszniejsze jest, że z każdym postem bez odpowiedzi te żałosne próby prowokacji stają się co raz bardziej nachalne. Szkoda tylko, że moderatorzy nic z tym nie robią, bo Pan K z dużym sukcesem wprowadza atmosferę onetu od paru miesięcy na tym forum...Midas pisze:Panowie, po co komentujecie w ogóle posty Szanownego Pana Kimkolwiek? Pisałem już wiele razy, że chłopak ma urazę, bo kiedyś go w poście lekko wyszydzającym panów od 5k real 100% ryzyka uwzględniłem i od tego czasu uczepił się i nie może odpuścić, bo widocznie swoją frustrację musi gdzieś wyrzucić.
Pozdrawiam

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Tak jak mówią, że Rosja to nie kraj, Rosja to stan umysłu, tak samo Onet to nie jest strona internetowa, to jest inny poziom zupełnie, to jest coś ponad całym internetem
Jak komuś się nudzi to naprawdę warto poczytać, żeby sobie uświadomić jaki niszczący wpływ ma na ludzi poczucie anonimowości w sieci...
A tymczasem na ejku może ułożą coś do zagrania jeszcze. Opis na screenie.
Pozdrawiam
edit. Zagrałem L, zamknięte z ręki na -3p

A tymczasem na ejku może ułożą coś do zagrania jeszcze. Opis na screenie.
Pozdrawiam
edit. Zagrałem L, zamknięte z ręki na -3p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- klonmarcin
- Maniak
Szanowny Panie Kimkolwiek. Załóż swój dziennik - pokaż co potrafisz....
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Witam,
Podpinam się pod prośbę Marcina, otwórz swój dziennik i zaprzestań wypisywania swoich bredni u innych. Z twoimi MC za MC, to możesz Midasowi co najwyżej po fajki skakać, a nie rad udzielać. Nic nie potrafisz, podłapałeś u Wuzy że spory SL to dobro i małpujesz a dobrze wiesz że w twoim wydaniu szeroki SL to tylko szybsze MC
. Otwórz dziennik, pokaż jak śmigasz na realu my się pośmiejemy i broker się ucieszy. Wiesz to aż śmiesznie wygląda jak taki kimkolwiek/nikt udziela takich rad Midasowi.
Względnie możesz nam klasę na demo pokazać, co byś się w koszty znowu nie ładował.
Pzdr,
Darkey
Podpinam się pod prośbę Marcina, otwórz swój dziennik i zaprzestań wypisywania swoich bredni u innych. Z twoimi MC za MC, to możesz Midasowi co najwyżej po fajki skakać, a nie rad udzielać. Nic nie potrafisz, podłapałeś u Wuzy że spory SL to dobro i małpujesz a dobrze wiesz że w twoim wydaniu szeroki SL to tylko szybsze MC

Względnie możesz nam klasę na demo pokazać, co byś się w koszty znowu nie ładował.
Pzdr,
Darkey
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates