Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- Administrator
- Admin
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Niektóre wypowiedzi z tego tematu zostały zabezpieczone i przeniesione do działu widocznego tylko dla moderatorów (na wniosek Armada Markets).
Przestrzegam niektórych użytkowników przed publikowaniem nieprawdziwych informacji, pomówień, które mogą godzić w dobre imię danej firmy. Publikacja takich niepotwierdzonych informacji, nie mających odzwierciedlenia w rzeczywistości jest w Polsce przestępstwem.
Przestrzegam niektórych użytkowników przed publikowaniem nieprawdziwych informacji, pomówień, które mogą godzić w dobre imię danej firmy. Publikacja takich niepotwierdzonych informacji, nie mających odzwierciedlenia w rzeczywistości jest w Polsce przestępstwem.
Witam, czy w takim wypadku mogę reklamować że złapało mi TP po cenie założonej mimo bardzo mocnego ruchu?
To tak w kwestii poślizgów przeważnie na minus

To tak w kwestii poślizgów przeważnie na minus

Cenka opada
Hehe, ale na jakiej podstawie chcesz to reklamować?
Brokerzy wykonują zlecenia po pierwszej możliwej cenie po przekroczeniu poziomu aktywacji (ceny ustawionej w zleceniu) i akurat w tym przypadku obie te ceny mogły się pokryć. Ale oczywiście możesz spróbować
.
Brokerzy wykonują zlecenia po pierwszej możliwej cenie po przekroczeniu poziomu aktywacji (ceny ustawionej w zleceniu) i akurat w tym przypadku obie te ceny mogły się pokryć. Ale oczywiście możesz spróbować

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki, po chwili zastanowienia. Moje pytane było głupie. Po prostu cena tam była
Cenka opada
Czy była dłuższa przerwa w notowaniach ok. godz 17 polskiego czasu ?
U mnie nic.
Też nic takiego nie zauważyłem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jak wy walczycie ze stresem . Na koncie demo luz bez stersu się inwestuje a na realu mało co by mi serce nie wyskoczyło jak straciłem 5euro ale odrobiłem z zyskiem 3euro
Polecam zmniejszyć stawki 

spodobal mi sie ten broker jednak nigdzie nie moge znalesc linka skad mozna sciagnac platforme jedyne co znajduje to metatrader 4.