Dlatego, ze platformą Armady jest MT4bllixu pisze:spodobal mi sie ten broker jednak nigdzie nie moge znalesc linka skad mozna sciagnac platforme jedyne co znajduje to metatrader 4.
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- uciekinier
 - Pasjonat

Po co szukać badziewia jak MT4 jest o.kraposo pisze:Dlatego, ze platformą Armady jest MT4bllixu pisze:spodobal mi sie ten broker jednak nigdzie nie moge znalesc linka skad mozna sciagnac platforme jedyne co znajduje to metatrader 4.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
						ZielonaMgiełka
Mam taki problem: Mam kilka kont w Armadzie i na jednym wszystkie wykresy 'hulają', ale jak się przełączam na inne (wcześniej założone jak to ma znaczenie) to cały czas jest napis 'czekam na aktualizację' - jak to poprawić żeby wykresy wyświetlały się prawidłowo?

Bo pewnie na jednych masz stare nazwy symboli (te .arm) a na drugich już nowe (bez .arm). Poproś o zmianę wszystkich kont na nowe i problem zginie. Tylko do zmiany nie możesz mieć otwartych żadnych pozycji, nawet zleceń oczekujących.

Dokładnie, tam gdzie nie 'hula', otwórz Market Watch i odpal nowy wykres bo pewnie właśnie Armada Markets zmieniło Ci końcówki nazw par.

Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu.  Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
Witam,
probuje nad demo Armady, dalem pare tradedow wylaczajac kompa i zobaczylem 2 godz pozniej ze nie zamyka mi transakcji
mimo ze ustawilem w trzech transakcjach Trail Stopa (50pkt) to wykres przelecial nawet z 80 i wrocil na -10 czyli nie zamknąl na proficie, bo cena juz tam byla, dziwne
czemu tak jest?

probuje nad demo Armady, dalem pare tradedow wylaczajac kompa i zobaczylem 2 godz pozniej ze nie zamyka mi transakcji
mimo ze ustawilem w trzech transakcjach Trail Stopa (50pkt) to wykres przelecial nawet z 80 i wrocil na -10 czyli nie zamknąl na proficie, bo cena juz tam byla, dziwne
czemu tak jest?
A jak terminal miał przestawić stopa, skoro wyłączyłeś kompa ? Trailing działa na twoim komputerze... To są absolutne podstawy obsługi platformy...

aha no tak  
 sorry,
zapomniałem o tym

zapomniałem o tym
witam.  czy ma ktoś taki problem z wykresami jak ja na załączonym obrazku?  i co z tym  można zrobić ?
mam tak na niektórych parach i tylko na TF 1h , niektóre dały się odświeżyć

mam tak na niektórych parach i tylko na TF 1h , niektóre dały się odświeżyć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wygląda na bad ticki choć sam ich nie mam. Usuń dane historyczne z katalogu MT4 lub z Centrum Historii w samej platformie i zrestartuj ją.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu