DayTrading: Piątek 31.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 lut 2014, 00:00

Wzrost
7
23%
Bez zmian
4
13%
Spadek
19
63%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 31.01.2014

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

lukpiasek pisze:
Nowy123 pisze:gorna banda

jesli mamy impuls 3 to......

-- Dodano: pt 31-01-2014, 15:15 --

:wink:
a co jeśli nie przebiją szczytu z listopada albo od niego odbiją (pojawi się tam podaż) i powrócimy do spadków, trendu który jest od wakacji chyba i spadniemy poniżej 3 do 2.89 w najbliższych tygodniach ?? jest to nie możliwe ? :mrgreen:

a jak by babcia miala wasy

impul jest impulsem i tyle tak jak umacnianie USD - zacieśnianie dodruk przez fed z koniem sie nie kopie plus odwrót od rynków EM
pierwsz fibo zaliczone korekty bedzie sie szukalo jak pokaza slabosc i wyrysuja jakas negatywna dywerygencje na razie nic takiego nie widac

-- Dodano: pt 31-01-2014, 15:27 --

mamy piekna 3 marbuze na dziennym

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Hej. Gra ktos na usdcad?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

:wink:[/quote]

a co jeśli nie przebiją szczytu z listopada albo od niego odbiją (pojawi się tam podaż) i powrócimy do spadków, trendu który jest od wakacji chyba i spadniemy poniżej 3 do 2.89 w najbliższych tygodniach ?? jest to nie możliwe ? :mrgreen:[/quote]

impul jest impulsem i tyle tak jak umacnianie USD - zacieśnianie dodruk przez fed z koniem sie nie kopie plus odwrót od rynków EM
pierwsz fibo zaliczone korekty bedzie sie szukalo jak pokaza slabosc i wyrysuja jakas negatywna dywerygencje na razie nic takiego nie widac

mamy piekna 3 marbuze na dziennym[/quote]

te twoje kreski to własnie takie wąsy , ja ci moge narysować że to jest tylko korekta abc w trendzie spadkowym i też ci napisze nie kop sie z koniem :mrgreen: wykres ma to do siebie że mozna go zawsze dowolnie zinterpretować (czyli popularne kazdy widzi to co chce widzieć) :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

lukpiasek pisze::wink:
a co jeśli nie przebiją szczytu z listopada albo od niego odbiją (pojawi się tam podaż) i powrócimy do spadków, trendu który jest od wakacji chyba i spadniemy poniżej 3 do 2.89 w najbliższych tygodniach ?? jest to nie możliwe ? :mrgreen:[/quote]

mamy piekna 3 marbuze na dziennym[/quote]

te twoje kreski to własnie takie wąsy , ja ci moge narysować że to jest tylko korekta abc w trendzie spadkowym i też ci napisze nie kop sie z koniem :mrgreen: wykres ma to do siebie że mozna go zawsze dowolnie zinterpretować (czyli popularne kazdy widzi to co chce widzieć) :564:[/quote]

ale ja zarabiam a nie ty na S i koniec dyskusji :) :lol: :lol: mamy impuls na to wyglada

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

tak juz lepiej bo fakt u mnie na eskach jeszcze jest minus i dopiero brak ataku podaży przy 3.15 mnie zmartwi i zaczne się zastanawiać czy aby mam racje
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

edek dla wtajemniczonych - ejek test tl int D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

lukpiasek pisze:tak juz lepiej bo fakt u mnie na eskach jeszcze jest minus i dopiero brak ataku podaży przy 3.15 mnie zmartwi i zaczne się zastanawiać czy aby mam racje

EDEK 13400 cel to smialo USD PLN na nastepne fibo moze podjechac

celowal bym 3,25 - 3,30 na USD PLN

dla swietego spokoju i na weekend mozna zamkna przy 3,150 i poczekac np na jakac korekte izebranie sil na nastepna fale ale mysle ze latwo nie odpuszcza i podjada pod nastepne fibo 50 %

Awatar użytkownika
eskowicz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: eskowicz »

kk.dreamer pisze:Hej. Gra ktos na usdcad?

a co szukasz par zastępczych, bo na tych co grała nie idzie?

nadal możesz sprzedać edka, bo widzisz jakiś sygnał na L na nim, TP kudłaty wyznaczył trochę nieporadnie, dla wtajemniczonych :)

wkrótce będzie dobra okazja na tym podbiciu na edku do sprzedania, na weekend można śmiało zostawić

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

edek mogliśmy zakończyć falę [3]

-- Dodano: 31 sty 2014, 16:06 --
eskowicz pisze:
nadal możesz sprzedać edka, bo widzisz jakiś sygnał na L na nim, TP kudłaty wyznaczył trochę nieporadnie, dla wtajemniczonych :)

wkrótce będzie dobra okazja na tym podbiciu na edku do sprzedania, na weekend można śmiało zostawić
Cześć Rysiu.

ja się pod tym nie podpisuję
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Coluche
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Coluche »

Jak zobaczyłem Ryczarda to od razu zacząłem pakować elki....:)

Zablokowany