DayTrading: Piątek 31.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 lut 2014, 00:00

Wzrost
7
23%
Bez zmian
4
13%
Spadek
19
63%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
eskowicz
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Piątek 31.01.2014

Nieprzeczytany post autor: eskowicz »

as28 pisze:
eskowicz pisze:
as28 pisze:po prostu kasa wraca do domu z niepewnych walut
kasa nigdy nie wraca do domu sama, będą potężne spadki na edku...
a to niby czemu obstawiasz taki scenariusz,
czy myślisz że kto będzie kupował amerykański obligacje jeżeli zakończy się dodruk,
teraz jest pęd do ucieczki i włażenia niby to w pewne papiery skarbowe,
ale jeszcze trochę i przyjdzie otrzeźwienie (choć jeszcze nie teraz),
super silna ameryka z 17 bilionami długu :lol:
masz rację, że ameryka ma dług i wszystko co mówisz, pomylisz się tylko w jednym, kierunku ruchu edka...
de facto najważniejszej kwestii,
Rafmax, jak żyjesz?

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Nowy123 pisze:
lukpiasek pisze:
Nowy123 pisze:wyprzedaz ZLOTOWKI trwa :)
jak wy to mówicie ? promocja ? wygląda że ktoś grubo kupuje złotego na tej wyprzedaży więc pewnie niedługo nastąpi jego umocnienie :twisted:
:shock: :shock: :shock:

na razie to wyprzedanie zlotego trwa nie tylko do USD
no zgadza się złoty słabnie ale Ty chyba jeszcze nie widziałeś wyprzedaży złotego :mrgreen: wtedy jedna świeczka 1min=0.5gr :d :p

a teraz przez 3 dni 4gr tylko szczyt poprawili to co to jest śmiech na sali :mrgreen: ja jestem na S zwątpie trochę jak zobacze przebicie 3.15 u/pln , tyle dni nie potrafili tego zrobić coś to oznacza - gdyby kebaby pykneli interwencje to u/pln sie sypnie ładnych parę groszy do tego w amerycę wrócą wzrosty na indeksach i mamy jeszcze kilka tygodni globalnej hossy pod co nadal gram :D
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
eskowicz
Stały bywalec
Stały bywalec

kutasiński modzie jak będę chciał pisać to będe pisał i jak będę chciał wkleić śmiejącą się gębę to też to zrobię

skończysz jak inne mody :)
napisałbyś coś twórczego a nie kasował tych użytkowników którzy chcą coś przekazać.

czas start...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

lukpiasek pisze:
Nowy123 pisze:
lukpiasek pisze:wyprzedaz ZLOTOWKI trwa :)
jak wy to mówicie ? promocja ? wygląda że ktoś grubo kupuje złotego na tej wyprzedaży więc pewnie niedługo nastąpi jego umocnienie :twisted:
:shock: :shock: :shock:

na razie to wyprzedanie zlotego trwa nie tylko do USD
no zgadza się złoty słabnie ale Ty chyba jeszcze nie widziałeś wyprzedaży złotego :mrgreen: wtedy jedna świeczka 1min=0.5gr :d :p

a teraz przez 3 dni 4gr tylko szczyt poprawili to co to jest śmiech na sali :mrgreen: ja jestem na S zwątpie trochę jak zobacze przebicie 3.15 u/pln , tyle dni nie potrafili tego zrobić coś to oznacza - gdyby kebaby pykneli interwencje to u/pln sie sypnie ładnych parę groszy do tego w amerycę wrócą wzrosty na indeksach i mamy jeszcze kilka tygodni globalnej hossy pod co nadal gram :D[/quote]

ale ja nie pisze o jakims nie wie mkrachu i odwrocie do ZLotowki

no nic chcesz to sie kop z koniem :) i lap Eski bo jesli to 3 jka to cie przewiozą wysoko :) po 4 ce jesli to koniec 3 jesli :) a ta kto smialo powinni isc na 3,25

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

eskowicz pisze:kutasiński modzie jak będę chciał pisać to będe pisał i jak będę chciał wkleić śmiejącą się gębę to też to zrobię

napisałbyś coś twórczego a nie kasował tych użytkowników którzy chcą coś przekazać.

czas start...
siema richard cali :twisted: czy ty to ty :?:

-- Dodano: pt 31-01-2014, 15:03 --

no nic chcesz to sie kop z koniem :) i lap Eski bo jesli to 3 jka to cie przewiozą wysoko :) po 4 ce jesli to koniec 3 jesli :) a ta kto smialo powinni isc na 3,25
masz racje kogoś na pewno przewiozą mnie albo ciebie czas pokaże kto lepiej interpretuje pewne sprawy :564: :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

lukpiasek pisze:
eskowicz pisze:kutasiński modzie jak będę chciał pisać to będe pisał i jak będę chciał wkleić śmiejącą się gębę to też to zrobię

czas start...
siema richard cali :twisted: czy ty to ty :?:

-- Dodano: pt 31-01-2014, 15:03 --

masz racje kogoś na pewno przewiozą mnie albo ciebie czas pokaże kto lepiej interpretuje pewne sprawy :564: :mrgreen:

zobacz kiedy pisal o L na USD PLN wiec przejechac to mnie moga ale nie wiem w jaki sposób :lol: :lol:

dla przypomnienie pisalem i pokazywalem aanalize przy 3,080

Awatar użytkownika
eskowicz
Stały bywalec
Stały bywalec

to cały czas ja Piasek nic się nie zmieniło, konto nadal zbanowane, będzie już z rok pewnie, ale czy to ma znaczenie, bywałem już po różnymi postaciami, ostatnio droga_whiskey, są to tymczasowe konta, bo mam nadzieje że moje odblokowane zostanie wkońcu.
Kilku użytkowników powróciło ostatnio w szczególności witam marekdt :) i Boczek :)

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

eskowicz pisze:to cały czas ja Piasek nic się nie zmieniło, konto nadal zbanowane, będzie już z rok pewnie, ale czy to ma znaczenie, bywałem już po różnymi postaciami, ostatnio droga_whiskey, są to tymczasowe konta, bo mam nadzieje że moje odblokowane zostanie wkońcu.
Kilku użytkowników powróciło ostatnio w szczególności witam marekdt :) i Boczek :)
Witam witam , powiedz nam coś ciekawego masz jakąs analize co dalej z rynkami bedzie hossa czy dupa ? :D

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

gorna banda

jesli mamy impuls 3 to......

-- Dodano: pt 31-01-2014, 15:15 --

:wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nowy123 pisze:gorna banda

jesli mamy impuls 3 to......

-- Dodano: pt 31-01-2014, 15:15 --

:wink:
a co jeśli nie przebiją szczytu z listopada albo od niego odbiją (pojawi się tam podaż) i powrócimy do spadków, trendu który jest od wakacji chyba i spadniemy poniżej 3 do 2.89 w najbliższych tygodniach ?? jest to nie możliwe ? :mrgreen:

Zablokowany