a to ciekawe

że co,Bemowo1 pisze:
to fabryczne prostokąty z MT4
nie ładuj się w L na edku z TP powyżej 1.36, za całe depo najlepiejas28 pisze:że co,Bemowo1 pisze:
to fabryczne prostokąty z MT4
jakiś żart
nie zajarzyłem o co cho, na wykresie były odręcznie naniesione i przez wskażnik - załączamas28 pisze:
czy te kwadraty na wykresie to jakiś wskaźnik, jeżeli tak to podrzuć?
nie słuchaj go ładuj tyle L w edka ile wlezie i nie wychodź poniżej 1.36, teraz sprzedając nic nie zarobisz tylko stresBemowo1 pisze:nie zajarzyłem o co cho, na wykresie były odręcznie naniesione i przez wskażnik - załączamas28 pisze:
czy te kwadraty na wykresie to jakiś wskaźnik, jeżeli tak to podrzuć?
-- Dodano: 31 sty 2014, 17:00 --
edek do piekła 1.3426 może nawet dzisiaj
na forexie jest święta zasada,eskowicz pisze:Bemowo1 pisze:as28 pisze:
nie słuchaj go ładuj tyle L w edka ile wlezie i nie wychodź poniżej 1.36, teraz sprzedając nic nie zarobisz tylko stres
no chyba że baba jesteś
byliśmy blisko wsparcia, obiecuje że nie będę więcej manipulował rynkiem, no kilka pozycji na dzień otwierasz, czy szukasz odpowiedzi jaki kurs będzie przez zime panowałColuche pisze:Mówiłem qrwa że Ryczard to aparat...Teraz ładuj L a przed chwilą było grube S...
Toć pisałem że jak tylko cię zobaczyłem krzyczacego o grubym S od razu zacząłem pakować L....eskowicz pisze:byliśmy blisko wsparcia, obiecuje że nie będę więcej manipulował rynkiem, no kilka pozycji na dzień otwierasz, czy szukasz odpowiedzi jaki kurs będzie przez zime panowałColuche pisze:Mówiłem qrwa że Ryczard to aparat...Teraz ładuj L a przed chwilą było grube S...
ładuj L na maxa i trzymaj na edku