DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
dla Boczka,
ten układ w piątek rozrysowywałem na bieżąco (tam było trochę inaczej - bardziej rozbudowane)
ten układ w piątek rozrysowywałem na bieżąco (tam było trochę inaczej - bardziej rozbudowane)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czyli to Ty popełniłeś błędy a nie NGAS cie zrobiłBOCZEK pisze:ten NGAS to mnie coś dziś robi w konia, nie dość ze nie sprwdziłem spreadu, to zamiast przestawić SL na trochę wyżej to przez przypadek zamknąłem pozycję

h4 na edziu wskazuje ze jedziemy "up"hrabia pisze:a co myślicie o edku dojechal do 1,3646 a to już spory opor, możliwa cofka dziś do 1,3610-00 czy już tak na 1,3700
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
BOCZEK pisze:ten NGAS to mnie coś dziś robi w konia, nie dość ze nie sprwdziłem spreadu, to zamiast przestawić SL na trochę wyżej to przez przypadek zamknąłem pozycję
tak to bywa, gdy się jest na gazie...

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
już siedze w S od 1,3642 i licze na mala korektę bo już edek 100 pipek zrobil wiec jakiś zjazd na 40 pips powinien być, tyle ze dane dobre i dopiro opor na 1,3698 jest silnybeyond pisze:Nie dowiesz się, póki nie obstawisz.hrabia pisze:a co myślicie o edku dojechal do 1,3646 a to już spory opor, możliwa cofka dziś do 1,3610-00 czy już tak na 1,3700
GB CAD doszedl do fibo lekko go przebil ale cel jest
Edku zabawa zakonczona
Edku zabawa zakonczona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jest jeszcze jeden wariant oznaczeń - dawno go nie publikowałem - z targetem 1.71, korektą i dalej up!!!! - edek na ten moment dał silny sygnał zakupowy !!!! - owszem retest - zobaczymypedro pisze:wybieram sciezke niebieskaBemowo1 pisze:kabel - teraz wszystko będzie zależało od głębokości korekty
impulsy wzrostowe spowodowały, że bez długiej konsolidacji na spadki nie ma co liczyć![]()
całe szczęście na pulsie 7 pipek
mysle że ten NGAS dobije do 4.8, czyli ze zrobi dziś ponad 100 pipek,
za to na rope dziś nie mam pomysły, powinna rosnąć, ale jakoś nie chce
mysle że ten NGAS dobije do 4.8, czyli ze zrobi dziś ponad 100 pipek,
za to na rope dziś nie mam pomysły, powinna rosnąć, ale jakoś nie chce
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
wieczorem zapodalem L 0.8848 AUD/USD stopami wybilo .8840
teraz ponowny LONG .8797 no zobaczymy czy wysoko poleci
Malo tego wkur...e mam ogromne L zagralem na zlotku 1237 i TP postawilem 1240.20 uhhhhh!!!!
teraz ponowny LONG .8797 no zobaczymy czy wysoko poleci
Malo tego wkur...e mam ogromne L zagralem na zlotku 1237 i TP postawilem 1240.20 uhhhhh!!!!
do pejsow konsola, ale jak te jarmuły zobaczą takie poziomy, to się dorzucą, 10 latki, dziś +1,42% - już jest 2,86xantiros pisze:h4 na edziu wskazuje ze jedziemy "up"hrabia pisze:a co myślicie o edku dojechal do 1,3646 a to już spory opor, możliwa cofka dziś do 1,3610-00 czy już tak na 1,3700
dzisiaj niewiele towaru, bo do 1,5 mld usd wjezdzie, za to jutro cyfra boska, czyli 3,5

pejsate jarmuły podjada wyzej...

-- Dodano: 23 sty 2014, 12:13 --
boe nie pozwoli na 1.71 ... przynajmniej ja bym nie pozwolil gdybym było BOEBemowo1 pisze:Jest jeszcze jeden wariant oznaczeń - dawno go nie publikowałem - z targetem 1.71, korektą i dalej up!!!! - edek na ten moment dał silny sygnał zakupowy !!!! - owszem retest - zobaczymypedro pisze:wybieram sciezke niebieskaBemowo1 pisze:kabel - teraz wszystko będzie zależało od głębokości korekty
impulsy wzrostowe spowodowały, że bez długiej konsolidacji na spadki nie ma co liczyć![]()

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski