DayTrading: Czwartek 23.01.2014
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Pytanie za 100 PKT: jak wyłączyc odpowiedzi @ do wątku ? Próbowałem różnych opcji i cały czas przychodzą maile ... ? Wątku już nie śledze, dałem zakaz wysyłania adminowi @ i ciągle spam ...
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

W jaki sposób chcesz wypłacić te "100 PKT"? Mam rozwiązanie jakby co, ale czekam na Twoją odpowiedźMatthew414 pisze:Pytanie za 100 PKT:

to chyba na tyle spadków na edku...
Matthew414, za 120 punktów popdowiem Tobie lepiej niż beyond
Matthew414, za 120 punktów popdowiem Tobie lepiej niż beyond
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ja to zrobie za freeMatthew414 pisze:Pytanie za 100 PKT: jak wyłączyc odpowiedzi @ do wątku ? Próbowałem różnych opcji i cały czas przychodzą maile ... ? Wątku już nie śledze, dałem zakaz wysyłania adminowi @ i ciągle spam ...

Panel zarządzania kontem/Ogólne/Obserwowane
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
co, to cel 1,36?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
także mi to się wydaje mało prawdopodobne, więc dopiero powyżej 1.6750 to opublikujępedro pisze:
boe nie pozwoli na 1.71 ... przynajmniej ja bym nie pozwolil gdybym było BOE
edek dzisiaj zrobił 3 falę wzrostową - jeszcze 4 i 5 - analogicznie równolegle powinien zrobić kabel
kluczowe dla edka będzie zamknięcie świecy tygodniowej - na ten moment wygląda, że uklepaliśmy podłogę
edward dzisiaj wyszedł górą z klina - a jak kliny działają to można się bylo przekonać na kablu
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 11:27 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Co myślicie na temat EURAUD?
Zauważył dywergencje na RSI I AO na H4 (sorry, nie wiem jak wrzucić załącznik)
Zauważył dywergencje na RSI I AO na H4 (sorry, nie wiem jak wrzucić załącznik)
kliny działają najlepiej rano.Bemowo1 pisze: a jak kliny działają to można się bylo przekonać na kablu
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
edek
...??????.... zobaczymy gdzie to się zamknie.....
...??????.... zobaczymy gdzie to się zamknie.....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.