DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
ale dzisiaj, i teraz, to trzymam kciuki ze to 173.6 na gbpjpy nie było tylko przez skosnych dla skosnych, i na podwojny szczyt wjedzie, wtedy slajd ewentualnie w dół do 172,5 ? zobaczymy...
-- Dodano: 23 sty 2014, 11:47 --
gold, h4... https://www.tradingview.com/x/XhY0Sq1W/
-- Dodano: 23 sty 2014, 11:47 --
gold, h4... https://www.tradingview.com/x/XhY0Sq1W/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
kabel - teraz wszystko będzie zależało od głębokości korekty
impulsy wzrostowe spowodowały, że bez długiej konsolidacji na spadki nie ma co liczyć
impulsy wzrostowe spowodowały, że bez długiej konsolidacji na spadki nie ma co liczyć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
złoto widze na 1350 fibo 23,6 na interwale tyg
BEMOWO, moim zdniem Twoja fala nr.1 jest zła, ponieważ musi sie ona składać z 3 lub 5 pod fal....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
wybieram sciezke niebieskaBemowo1 pisze:kabel - teraz wszystko będzie zależało od głębokości korekty

Jutro też jest dzień.
składa się ona z 5 fal - sprawdźBOCZEK pisze:BEMOWO, moim zdniem Twoja fala nr.1 jest zła, ponieważ musi sie ona składać z 3 lub 5 pod fal....
a co myślicie o edku dojechal do 1,3646 a to już spory opor, możliwa cofka dziś do 1,3610-00 czy już tak na 1,3700
- Matthew414
- Pasjonat
XTB wybite na stopie ...
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Nie dowiesz się, póki nie obstawisz.hrabia pisze:a co myślicie o edku dojechal do 1,3646 a to już spory opor, możliwa cofka dziś do 1,3610-00 czy już tak na 1,3700
ten NGAS to mnie coś dziś robi w konia, nie dość ze nie sprwdziłem spreadu, to zamiast przestawić SL na trochę wyżej to przez przypadek zamknąłem pozycję 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!