DayTrading: Czwartek 23.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 sty 2014, 00:00

Wzrost
22
47%
Bez zmian
5
11%
Spadek
20
43%

Liczba głosów: 47

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Wiecie Co jest najtrudniejsze w życiu skalpela - takie momenty jak dziś. Załącznik. Pozycja - 7,6 lota.
Można sie domyśleć co przeżywam :|
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

przecież zarbiasz
kliknij zamknij, zadzwoń do brokera o wypłatę, potem zadzwoń do hotelu, w końcu jutro piatek i weekend na nartach :D
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

yeahman pisze:Wiecie Co jest najtrudniejsze w życiu skalpela - takie momenty jak dziś. Załącznik. Pozycja - 7,6 lota.
zapal blanta, włącz Marleya, spojrz w niebo, pomysl... dobrze ze jutro tez jest dzien ;)

:564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

yeahman pisze:Wiecie Co jest najtrudniejsze w życiu skalpela - takie momenty jak dziś. Załącznik. Pozycja - 7,6 lota.
hahaha
to ja wiecej wyciagnałem od ciebie mimo ze pozycja była ponad 10 razy mniejsza. jak widzisz granie duzym lotem na małe strzały jest nieporozumieniem i kazdy nawet sredniodoswiadczony trader ci to powie, tylko czy ty to zrozumiesz?
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

polawis
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: polawis »

Ja mam 2.39 lota S na kablu pobrane 16549. mozna sie domyslac co przezywam:( :569:

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

rzeznikus harmonikus po raz drugi? https://www.tradingview.com/x/i5Hi7i3j/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

nie miałeś SL czy zapomniałeś? czy zasugerowałeś się moim wpisem że dane będą gorsze? :)

racja, chyba pora kupić okulary :|
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 10:26 przez MaciejWLKP, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

rafmax pisze:hahaha
to ja wiecej wyciagnałem od ciebie mimo ze pozycja była ponad 10 razy mniejsza. jak widzisz granie duzym lotem na małe strzały jest nieporozumieniem i kazdy nawet sredniodoswiadczony trader ci to powie, tylko czy ty to zrozumiesz?
No myślę że w jednym przypadku możesz zarobić haha więcej ale na skalę miesiaca to nie masz szans kolego a na skalę roku to już mozesz być jedynie moim pucybutem (tak z sympatii do ciebie) bo po taki mstrzele jestes szczesliwym dzieckiem przypadku a nie systematycznie zarabiającym trerjderem

Boczek, Pedro - wiem wiem macie racje - mam mniejsze zyski ale stabilne o to chodzi, a nie być "gwiazdą" jednego strzału. Dobry system nawet nie jest w stanie przewidzieć takich wystrzałów na publikacji danych - każdy średniowieczny trejder to wie że jest to impuls. Grunt że coś tam wpadło :D

Zgodnie z wcześniejszymi moimi zapowiedziami mamy test górnej bandy na H4 - jeśli jedziemy w górę to czeka nas test górnej bandy na D1 - jeśli spadamy to jesteśmy w punkcie wyjścia :D

-- Dodano: 23 sty 2014, 10:23 --
MaciejWLKP pisze:
nie miałeś SL czy zapomniałeś? czy zasugerowałeś się moim wpisem że dane będą gorsze? :)
Źle zrozumiałeś obrazek - mialem pozycje buy tylkoo za wczesnie oddaną - za mały zysk.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 10:25 przez yeahman, łącznie zmieniany 2 razy.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

to w lutym zęby w sciane.

w kwestii formalnej.

Powiedzmy ze gram na fx, z czego mam dochód jakiś tam, a jednocześnie jestem zarejestrowany w PUP jako bezrobotny, czy tak można?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

BOCZEK pisze:to w lutym zęby w sciane.

w kwestii formalnej.

Powiedzmy ze gram na fx, z czego mam dochód jakiś tam, a jednocześnie jestem zarejestrowany w PUP jako bezrobotny, czy tak można?
możesz, jedno z drugim nie ma nic wspólnego.

Zablokowany