Można sie domyśleć co przeżywam

zapal blanta, włącz Marleya, spojrz w niebo, pomysl... dobrze ze jutro tez jest dzienyeahman pisze:Wiecie Co jest najtrudniejsze w życiu skalpela - takie momenty jak dziś. Załącznik. Pozycja - 7,6 lota.
hahahayeahman pisze:Wiecie Co jest najtrudniejsze w życiu skalpela - takie momenty jak dziś. Załącznik. Pozycja - 7,6 lota.
nie miałeś SL czy zapomniałeś? czy zasugerowałeś się moim wpisem że dane będą gorsze?yeahman pisze:Wiecie Co jest najtrudniejsze w życiu skalpela - takie momenty jak dziś. Załącznik. Pozycja - 7,6 lota.
No myślę że w jednym przypadku możesz zarobić haha więcej ale na skalę miesiaca to nie masz szans kolego a na skalę roku to już mozesz być jedynie moim pucybutem (tak z sympatii do ciebie) bo po taki mstrzele jestes szczesliwym dzieckiem przypadku a nie systematycznie zarabiającym trerjderemrafmax pisze:hahaha
to ja wiecej wyciagnałem od ciebie mimo ze pozycja była ponad 10 razy mniejsza. jak widzisz granie duzym lotem na małe strzały jest nieporozumieniem i kazdy nawet sredniodoswiadczony trader ci to powie, tylko czy ty to zrozumiesz?
Źle zrozumiałeś obrazek - mialem pozycje buy tylkoo za wczesnie oddaną - za mały zysk.MaciejWLKP pisze:nie miałeś SL czy zapomniałeś? czy zasugerowałeś się moim wpisem że dane będą gorsze?yeahman pisze:Wiecie Co jest najtrudniejsze w życiu skalpela - takie momenty jak dziś. Załącznik. Pozycja - 7,6 lota.
możesz, jedno z drugim nie ma nic wspólnego.BOCZEK pisze:to w lutym zęby w sciane.
w kwestii formalnej.
Powiedzmy ze gram na fx, z czego mam dochód jakiś tam, a jednocześnie jestem zarejestrowany w PUP jako bezrobotny, czy tak można?