on nie musi palić, ostatnio widziałem ofertę pracy dodatkowej, gra na giełdzie, w wymaganiach mieli ze musisz pracować najpóźniej do 15.00 zeby od 16 grać na sesyji hamburgerskiej... i reklamowali ze mamy jak kraj dobre położenie geograficzne bo popołudniomy mozemy grać na sesji usa i jest najwspanielej
tymczasem edek przygotowuje się do pokonian ważnej podłogi jakim jest poziom 1.3547
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
jeszcze złotko . jedziemy do 1200 no i zobaczymy czy będzie z impetem przebitka czy odrzut sprzedających co oznaczać będzie duże prawdopodobieństwo zmiany trendu na wzrostowy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Matthew414 pisze:A ja znowu L na Dax po 9750 i 9770. Powiedzcie ze wyjdę z kanału (górą)
L na Daxie teraz to musisz mieć silny argument ja ososbiscie z L to bym nie wchodził, za dużo to już urosło i za długo ja bardziej czekam na sygnal na S wtedy po uszy bo jak zacznie sie korekta to bedzie porzadna
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową