Rzeźnik to najczęściej mężczyzna w zakrwawionym fartuchu z siekierą w ręku.harymilloki pisze:a teraz koledzy zdradźcie mi rąbka tajemnicyKTO:) to jest rzeźnik:) ??
Siekiera - urządzenie do uboju bydła - czasami oandian
Rzeźnik to najczęściej mężczyzna w zakrwawionym fartuchu z siekierą w ręku.harymilloki pisze:a teraz koledzy zdradźcie mi rąbka tajemnicyKTO:) to jest rzeźnik:) ??
Ja testowalem. Niezła ... pokazuje różne interwaly, moc formacji, zasięg ...krinvest pisze:ktoś testował tą aplikacje do wyszukiwania formacji na wykresach ??
no tak , to mężczyzna , bo kobieta z siekierą to wku... żonaBemowo1 pisze:Rzeźnik to najczęściej mężczyzna w zakrwawionym fartuchu z siekierą w ręku.harymilloki pisze:a teraz koledzy zdradźcie mi rąbka tajemnicyKTO:) to jest rzeźnik:) ??
Siekiera - urządzenie do uboju bydła - czasami oandian
Np. skalperzy.rafmax pisze:a mnie zawsze zastanawia: kto kupuje w takich miejscach jak np teraz jest kabel ???
komu odpsprzedaja?beyond pisze:Np. skalperzy.rafmax pisze:a mnie zawsze zastanawia: kto kupuje w takich miejscach jak np teraz jest kabel ???
A czemu mają sprzedawać? Przecież kabel cały czas rośnierafmax pisze: komu odpsprzedaja?
beyond pisze:A czemu mają sprzedawać? Przecież kabel cały czas rośnierafmax pisze: komu odpsprzedaja?
ten, kto chce wyciąć detalrafmax pisze:a mnie zawsze zastanawia: kto kupuje w takich miejscach jak np teraz jest kabel ???