Krzychu brałeś ?

gratuluje, kupa pieniedzykrinvest pisze:czas przestawić SL![]()
Krzychu brałeś ?
yareck1 pisze:gratuluje, kupa pieniedzykrinvest pisze:czas przestawić SL![]()
Krzychu brałeś ?
darmowa czy płatna? jeżeli darmowa to masz żebym przetestował? gram głównie w oparciu o formacje i rozwniez wedlug nich zbudowalem system do scalpu, jestem ciekawy jak to działakrinvest pisze:yareck1 pisze:gratuluje, kupa pieniedzykrinvest pisze:czas przestawić SL![]()
Krzychu brałeś ?
Sorry , nie widziąłem posta wcześniejszego aplikacjha to Pattern Reconizer
darmowa czy płatna? jeżeli darmowa to masz żebym przetestował? gram głównie w oparciu o formacje i rozwniez wedlug nich zbudowalem system do scalpu, jestem ciekawy jak to działakrinvest pisze:yareck1 pisze:gratuluje, kupa pieniedzykrinvest pisze:czas przestawić SL![]()
Krzychu brałeś ?
Sorry , nie widziąłem posta wcześniejszego aplikacjha to Pattern Reconizer
a to nie wiem , ja to mam od Bossy to darmowe jest , tyle , ze nie wiem czy działa gdzie indziej ? z takimi technologiami troche na bakier jestem wiec musiałbyś poszperać po necie. albo konto na bossa i wtedy testować. Sam jeszcze nie próbowałem w sumie dopiero sie przymierzam bo dużo ludzi chwali.yareck1 pisze:
darmowa czy płatna? jeżeli darmowa to masz żebym przetestował? gram głównie w oparciu o formacje i rozwniez wedlug nich zbudowalem system do scalpu, jestem ciekawy jak to działa
ok, sprobuje na demo to potestowac, dziekikrinvest pisze:a to nie wiem , ja to mam od Bossy to darmowe jest , tyle , ze nie wiem czy działa gdzie indziej ? z takimi technologiami troche na bakier jestem wiec musiałbyś poszperać po necie. albo konto na bossa i wtedy testować. Sam jeszcze nie próbowałem w sumie dopiero sie przymierzam bo dużo ludzi chwali.yareck1 pisze:
darmowa czy płatna? jeżeli darmowa to masz żebym przetestował? gram głównie w oparciu o formacje i rozwniez wedlug nich zbudowalem system do scalpu, jestem ciekawy jak to działa