Krzychu brałeś ?
DayTrading: Środa 22.01.2014
Re: DayTrading: Środa 22.01.2014
czas przestawić SL
Krzychu brałeś ?
Krzychu brałeś ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gratuluje, kupa pieniedzykrinvest pisze:czas przestawić SL![]()
Krzychu brałeś ?
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 
yareck1 pisze:gratuluje, kupa pieniedzykrinvest pisze:czas przestawić SL![]()
Krzychu brałeś ?
Sorry , nie widziąłem posta wcześniejszego aplikacjha to Pattern Reconizer
darmowa czy płatna? jeżeli darmowa to masz żebym przetestował? gram głównie w oparciu o formacje i rozwniez wedlug nich zbudowalem system do scalpu, jestem ciekawy jak to działakrinvest pisze:yareck1 pisze:gratuluje, kupa pieniedzykrinvest pisze:czas przestawić SL![]()
Krzychu brałeś ?
-- Dodano: 22 sty 2014, 19:27 --
darmowa czy płatna? jeżeli darmowa to masz żebym przetestował? gram głównie w oparciu o formacje i rozwniez wedlug nich zbudowalem system do scalpu, jestem ciekawy jak to działakrinvest pisze:yareck1 pisze:gratuluje, kupa pieniedzykrinvest pisze:czas przestawić SL![]()
Krzychu brałeś ?
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 
to wrzuć, też sobie przetestuje
-- Dodano: śr 22-01-2014, 19:34 --
Ty, Rambo, edek przebije te .1,3542???
-- Dodano: śr 22-01-2014, 19:34 --
Ty, Rambo, edek przebije te .1,3542???
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
a to nie wiem , ja to mam od Bossy to darmowe jest , tyle , ze nie wiem czy działa gdzie indziej ? z takimi technologiami troche na bakier jestem wiec musiałbyś poszperać po necie. albo konto na bossa i wtedy testować. Sam jeszcze nie próbowałem w sumie dopiero sie przymierzam bo dużo ludzi chwali.yareck1 pisze:
darmowa czy płatna? jeżeli darmowa to masz żebym przetestował? gram głównie w oparciu o formacje i rozwniez wedlug nich zbudowalem system do scalpu, jestem ciekawy jak to działa
ed dopiero jak gorna bande przejda bedzie mozna mowic o czyms wiecej i probowac grac na cos wiecej
pod L
pod L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ok, sprobuje na demo to potestowac, dziekikrinvest pisze:a to nie wiem , ja to mam od Bossy to darmowe jest , tyle , ze nie wiem czy działa gdzie indziej ? z takimi technologiami troche na bakier jestem wiec musiałbyś poszperać po necie. albo konto na bossa i wtedy testować. Sam jeszcze nie próbowałem w sumie dopiero sie przymierzam bo dużo ludzi chwali.yareck1 pisze:
darmowa czy płatna? jeżeli darmowa to masz żebym przetestował? gram głównie w oparciu o formacje i rozwniez wedlug nich zbudowalem system do scalpu, jestem ciekawy jak to działa
Boczek nie pytaj a graj
na siłkę ide, już mam 42 w biku
nara SL ustawiony
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!