Ty cały czas o tym detaluBemowo1 pisze: ten, kto chce wyciąć detal
DayTrading: Środa 22.01.2014
-
beyond
Re: DayTrading: Środa 22.01.2014
-
master3333
- Gaduła

kurfa 160 pips mnie ominelo bo wolalem spac : / ale na korekcie to odrobie bo sie zaczyna
a wy zamiast iść z trendem to sie pchaćie pod prąd....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
chyba tym co biorą na górkach shortrafmax pisze:komu odpsprzedaja?beyond pisze:Np. skalperzy.rafmax pisze:a mnie zawsze zastanawia: kto kupuje w takich miejscach jak np teraz jest kabel ???
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Re: Odp: DayTrading: Środa 22.01.2014
Matthew414 pisze:Ja testowalem. Niezła ... pokazuje różne interwaly, moc formacji, zasięg ...krinvest pisze:ktoś testował tą aplikacje do wyszukiwania formacji na wykresach ??
o jakiej aplikacji mowa?
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 
autochartlist zapewne
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ja na ten przykład oglądam pojedynek Kliczko vs Wielki Niedźwiedź.rambo pisze:zarabiacie czy tracie gamuy
Kto kogo położy sierpem, może prawy prosty.
Vistal sprzedany.
Grajdół czekam na niżej 2300
Forex, nie wiem - notowania wyłączone ale po zamknięciu S na us.30 mam całą brodę zaplutą
na oporze trochę ciężko wejść w L - jak dla mnie sprawdzanie emocjiBOCZEK pisze:a wy zamiast iść z trendem to sie pchaćie pod prąd....
gra zaczyna sie po 16 reszta sie nie liczy to dawcy
Niekoniecznie. Kiedyś to było 16-16:20 teraz skłaniam się do 15:30 - i potem.rambo pisze:gra zaczyna sie po 16 reszta sie nie liczy to dawcy
To te roszady byłego kolegi z GPW który kochankę miał w filmie.
Jak coś nie tak to do niego.
Rambo jakie zioło palisz ?