DayTrading: Wtorek 21.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 21.01.2014
http://www.efxnews.com/story/22527/euru ... ommerzbank
-- Dodano: wt 21-01-2014, 22:27 --
http://comparic.pl/listings/prognoza-na ... nansowych/
-- Dodano: wt 21-01-2014, 22:29 --
ccos chyba na kangurze krecic zaczynaja ale za wczasu dane w nocy
-- Dodano: wt 21-01-2014, 22:27 --
http://comparic.pl/listings/prognoza-na ... nansowych/
-- Dodano: wt 21-01-2014, 22:29 --
ccos chyba na kangurze krecic zaczynaja ale za wczasu dane w nocy
najgorsz ze te skośne nigdy nie wiadomo co zrobią, bo z tego co zauważyłem, oni AT mają w D...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- krzychu3_1989
- Pasjonat
krinvest jak widzisz złoto?? w perspektywie tego tygodnia
sorry ze się wrącam, ale na złocie masz teraz sytuacje zmiany trendu, wiec na moje niczego nie możesz być pewny... sam jednak bardziej bym obastawiał dalsze spadki, niż wzrostykrzychu3_1989 pisze:krinvest jak widzisz złoto?? w perspektywie tego tygodnia
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Problem własnie polega na tym , że na chwile obecną wcale go nie widze , jedyne co zagrałem to tylko ta cofka pod pare punktów. Jeżeli już miałbym sie określać na cały tydzien , to na pewno nie na chwile obecną , jak sie przypomnisz na PW rano to na pewno odpisze. Zwyczajnie nie chce Cie wpuszczać w las.krzychu3_1989 pisze:krinvest jak widzisz złoto?? w perspektywie tego tygodnia
Póki co indeksy nie zwalniają tempa us100 daje czadu. 3613,6 wyglada na wazny poziom
chwile chwile co do kabla to mamy teraz opcje wzrostów popartą wybiciem powyżej LT i nowy medium opór 1,6485 oraz AT pokazuje umocnienie funta i nic wiecej, żadnych lepszych nastrojów ani danych makro... Opcja spadków jest realna z poziomu 1,6470-1,6520 ze względu na przewartościowania waluty z wysp, dane makro są coraz gorsze (poza sprzedażą grudniową), a jutro posiedzenie BOE i dane z rynku pracy i raczej nie ma się czego dobrego spodziewać dlatego to wybicie które jest obecnie może być fałszywe (tak jak było na A/U gdy przebiło 0,90 wszyscy już widzieli 0,92-0,94), dlatego najlepiej pozostać niedźwiedziem i dobierać eski na nowych oporach. 

Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
te dane z rynku pracy mogą byc gorsze, w końcu zimaszczudlo6 pisze:...a jutro posiedzenie BOE i dane z rynku pracy ...
Tak myślę!
Tak myślę!
i wariant kabla pod jutrzejsze dobre dane
technicznie na ten moment nie mam nic dla niedźwiedzi (ok, 1 z int dziennego) - wczoraj tych argumentów było bardzo dużo
technicznie na ten moment nie mam nic dla niedźwiedzi (ok, 1 z int dziennego) - wczoraj tych argumentów było bardzo dużo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2014, 22:07 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
dlatego mówie bemowo1 że AT wskazuje na wzrosty ale AF nie, więc skoro są przeciwieństwa to szanse są 50/50 :] ja wybieram eSki :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
200 pips pod prąd przy dobrym MM i wytrwałości nie widzę problemu (tylko po co) - oandianie od kilkunastu miesięcy kiszą więc do przeżyciaszczudlo6 pisze:dlatego mówie bemowo1 że AT wskazuje na wzrosty ale AF nie, więc skoro są przeciwieństwa to szanse są 50/50 :] ja wybieram eSki :]
negacją dalszych wzrostów będzie zejście poniżej dzisiejszego minimum 1.64
Ostatnio zmieniony 21 sty 2014, 22:11 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.