DayTrading: Wtorek 21.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 21.01.2014
BEM, i co dalej w związku z Twoją opcją?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Boczek Twoje rozwiązanie jest dobre wg mnie bo nie skończyła się korekta wzrostowa i na 1,6300 przypadło 61,8 fali korekcyjnej A, dopiero przedział 1,6270-16230 powinno odbić w góre i szukać eSek od 1,6600 w dół na fale C do 1,5800 tak wg fal powinno być :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
-
- Gaduła
bo funt bedzie spadal kwestia tygodnia lub kilku, a dzisiejszy wzrost to pod wystrzal pewnie pod poranne dane i pod to ze jeszcze nie pora na odwrocenie jego silnego trendu
po zejściu poniżej 1.64 Twoja opcja dla mnie mało prawdopopodobnaBOCZEK pisze:BEM, i co dalej w związku z Twoją opcją?
porównaj wielkość klinów - i na zasadzie proporcji wylicz wybicie (można inaczej do tego podejść - foto)
i mamy podwójny szczyt - na świecowym
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
master3333 pisze:bo funt bedzie spadal kwestia tygodnia lub kilku, a dzisiejszy wzrost to pod wystrzal pewnie pod poranne dane i pod to ze jeszcze nie pora na odwrocenie jego silnego trendu
dane były akurat bardzo marne tylko pejsaci dorzucili do pieca... i uruchomili buy stopy powyżej oporu... dziady
koledzy a co sądzicie o dzisiejszych danych kangura jak on sie zachowa?
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
to jak rokminiliśmy kabla, to może teraz cos o EJku? myslicie ze to koniec korekty wzrostów i bedzie dalej up?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Gaduła
chodzi mi o jutrzejsze danne
-- Dodano: wt 21-01-2014, 22:23 --
ejek moim zdaniem to co najmniej kilkutygodniowy spadek
-- Dodano: wt 21-01-2014, 22:23 --
ejek moim zdaniem to co najmniej kilkutygodniowy spadek
BOCZEK pisze:to jak rokminiliśmy kabla, to może teraz cos o EJku? myslicie ze to koniec korekty wzrostów i bedzie dalej up?
raczej shorty do wsparcia 140,60 a potem powinna być dalsza kontynuacja trendu wzrostowego...
jutro możemy na uj albo znaleźć się powyżej 105,00 lub poniżej 104,00 co by mogło skrystalizować trend średnioterminowy
australijskie dane o inflacji mogą uruchomić przepływy kapitału do jena i dolara
australijskie dane o inflacji mogą uruchomić przepływy kapitału do jena i dolara