lukpiasek pisze:i tak edek w nocy prawdopodobnie pogłębi to low jesli niedługo nie wyjdą powyżej 1.36
Czy ja wiem czy dzis potrzebne jest 1,36.. W sumie jesli dzienna zamknie sie na 1,3560 to juz bedzie mocny argument na longi.
Dublebottom na h4 aż się prosi o test górnej bandy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
lukpiasek pisze:i tak edek w nocy prawdopodobnie pogłębi to low jesli niedługo nie wyjdą powyżej 1.36
Czy ja wiem czy dzis potrzebne jest 1,36.. W sumie jesli dzienna zamknie sie na 1,3560 to juz bedzie mocny argument na longi.
albo dolnej
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
Też czuję, że tak będzie.
W pierwszej fazie trochę zjadą i potem UP. Tak jak codziennie.
Na D1 jakby LT obroniono.
Póki co trzeba być uważnym i elastycznym. Moim zdaniem Edek nieźle konsoliduje.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
albo dolnej
w zasadzie to może się zamknąć nawet poniżej 1,35, ale jak wejdzie spora kasa, to te wszytke opory i dywagacje szlag trafi
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Takie skalpowanie zaczyna być męczące.
Czy to jest trójkąt czy mi się wydaje i czekamy na nocne wybicie?
Trzeba będzie zastawić pułapki po północy. Chyba, że coś prędzej wyskoczy.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.