DayTrading: Piątek 17.01.2014
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 17.01.2014
hmmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Aż miło, krew się leje - a oandian odrabia stratykk.dreamer pisze:Ale rzeź na edku
szkoda, że częściej tak szybko nie jeździ
-- Dodano: 17 sty 2014, 20:22 --
Parabolicus Maximus?yeahman pisze:hmmm

Nowy123: pamiętaj ze styczeń w UK tez jest dobrym miesiącem sprzedaży, w styczniu nadal trwaja promocje i to nieraz większe od grudniowych, po prostu show wyprzedaży wiec mogą być nie wiele gorsze wyniki sprzedazy w stosunku do grudniaNowy123 pisze:zaraz do kolekcji i KABEL przyjdzie bo z konsoli dolem sie wybija

Bemowo1 pisze:retesty i testy - nie mniej jednak jesteśmy po druginielegalny pisze:Może wyjdę na wariata albo w stanie wskazującym (zaczynam właśnie wieczór literacki, ale z rękopisami, bez literatury przemysłowej), ale wydaje mi się że wzrosty na edku wcale jeszcze nie poszły się je..ździć na koniu - na dziennym 352x - 348x wydaje się być dość ważnym poziomem i dopiero zejście mocne poniżej da większy potencjał spadkowy.ej stronie lustra

-- Dodano: pt 17-01-2014, 20:24 --
Luty 15, 2013 -0,6% 0,4% -0,3%hrabia pisze:Nowy123: pamiętaj ze styczeń w UK tez jest dobrym miesiącem sprzedaży, w styczniu nadal trwaja promocje i to nieraz większe od grudniowych, po prostu show wyprzedaży wiec mogą być nie wiele gorsze wyniki sprzedazy w stosunku do grudniaNowy123 pisze:zaraz do kolekcji i KABEL przyjdzie bo z konsoli dolem sie wybija
Sty. 18, 2013 -0,1% 0,2% 0,0%
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Walić elki jesteśmy na dnieBemowo1 pisze:Parabolicus Maximus?yeahman pisze:hmmm

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
edi, h4, click play, https://www.tradingview.com/v/kCVE6QFf/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
za bardzo się rozpedzil edek, nie ruszam go dziś! lepiej nich uklepie denko to pomysleyeahman pisze:Walić elki jesteśmy na dnieBemowo1 pisze:Parabolicus Maximus?yeahman pisze:hmmm
Ale czy to jest dno studni która ma dno czy to studnia bez dna?yeahman pisze:Walić elki jesteśmy na dnieBemowo1 pisze:Parabolicus Maximus?yeahman pisze:hmmm

Piątek, ach piątek - oczywiście czystka zaczęła się w momencie kiedy większość traderów mówi stop już nic się nie wydarzy a pociąg spier...... (druga reguła)
jak trafie z tą koreką to wisicie mi tanie piwo na spirytusie