tak odniosłem porażkę dotkliwą na edkuBemowo1 pisze:Cierpliwość to nie wszystkomarekdt pisze:będzie - spokojnie - nic się nie zmieniło... cierpliwości.krzychu3_1989 pisze:i co niema dzidy na edku do góry - szkoda
Potrzeba "trigera" - katalizatora...
Cały czas się spekuluje, że Niemcy stracą rating - prawdopodobnie agencja - zdementuje i zaczną się wzrosty...
DayTrading: Piątek 17.01.2014
- krzychu3_1989
- Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 17.01.2014
Ja teżKazimierz S pisze: dołozylem elke.
całe depo w L
- Kazimierz S
- Pasjonat

całe depo w L[/quote]Bemowo1 pisze:Ja teżKazimierz S pisze: dołozylem elke.
Spokojnie, ale rzeczywiście - dobry dzisiaj dzień
Miód kupuj tylko Polski.
- nielegalny
- Stały bywalec

To coś jak my - F16 - nieloty, kebeb to nasza potrawa narodowa (tak można stwierdzić po ilości tego ch...), w piłkę też podobno gramy (w ostatnim rankingu wyprzedziła nas Sierra Leone)... cywilizacja kur... a jak u nas tez nawiedzone taliby dorwą się do władzy to będziemy całkiem jak onigrz3siek pisze: maja F16, jedza kebaby, graja w piłke = Cywilizacja
nielegalny pisze:To coś jak my - F16 - nieloty, kebeb to nasza potrawa narodowa (tak można stwierdzić po ilości tego ch...), w piłkę też podobno gramy (w ostatnim rankingu wyprzedziła nas Sierra Leone)... cywilizacja kur... a jak u nas tez nawiedzone taliby dorwą się do władzy to będziemy całkiem jak onigrz3siek pisze: maja F16, jedza kebaby, graja w piłke = Cywilizacja
Więcej takich komentarzy jak zawsze klasa
zaraz do kolekcji i KABEL przyjdzie bo z konsoli dolem sie wybija
- Kazimierz S
- Pasjonat

Kluczowe będzie złoto -moim zdaniem. Jeżeli już teraz przebiją spadkową linię na tygodniowym, to może to wywołać PANIKĘ 
Miód kupuj tylko Polski.
- nielegalny
- Stały bywalec

Może wyjdę na wariata albo w stanie wskazującym (zaczynam właśnie wieczór literacki, ale z rękopisami, bez literatury przemysłowej), ale wydaje mi się że wzrosty na edku wcale jeszcze nie poszły się je..ździć na koniu - na dziennym 352x - 348x wydaje się być dość ważnym poziomem i dopiero zejście mocne poniżej da większy potencjał spadkowy.
retesty i testy - nie mniej jednak jesteśmy po drugiej stronie lustranielegalny pisze:Może wyjdę na wariata albo w stanie wskazującym (zaczynam właśnie wieczór literacki, ale z rękopisami, bez literatury przemysłowej), ale wydaje mi się że wzrosty na edku wcale jeszcze nie poszły się je..ździć na koniu - na dziennym 352x - 348x wydaje się być dość ważnym poziomem i dopiero zejście mocne poniżej da większy potencjał spadkowy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Edek 1,3525 ma fibo 61%
Grubo myślę nad skorzystaniem na korekcie, pewnie jakieś 1,3550 powinno ciachnąć.
Grubo myślę nad skorzystaniem na korekcie, pewnie jakieś 1,3550 powinno ciachnąć.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.