DayTrading: Piątek 17.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 17.01.2014
moze bedzie inaczej tym raze mz sprzedażą 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, 19:41 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
No w szerszej perspektywie 1,3525 jest wsparciem ale też u mnie na M1 i M5 podobne wnioski.pedro pisze:edi, h4, click play, https://www.tradingview.com/v/kCVE6QFf/
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Parabolicus Maximus
formacja trójkąta Atlantydy
formacja trójkąta Atlantydy
daily forecast usdjpy
Hiszpanie nie spłacają kredytów
IAR - Biznes
17 Sty 2014, 19:19
17.01.2014 (IAR) - Hiszpanie nie spłacają pożyczek. Poziom tzw. zagrożonych kredytów, czyli tych, wobec których istnieje podejrzenie, że mogą nie zostać zwrócone bankom, przekroczył 13 procent i wynosi 192 i pół miliarda euro - informuje Banco de Espania. Jest to najwięcej od ponad 50 lat, czyli odkąd zaczęto prowadzić rejestry.
Zagrożony kredyt, to taki, którego raty nie są spłacane co najmniej przez 3 miesiące. Jak informuje Banco de Espania, w ciągu roku wielkość tych kredytów wzrosła prawie o miliard euro. Ponad połowa niezwróconej sumy należy do firm, reszta - do rodzin.
Kilka godzin przed ogłoszeniem danych przez Banco de Espania, sytuację hiszpańskich instytucji finansowych ocenił Fitch. Amerykańska agencja ratingowa ostrzegła, że do końca 2014 roku wielkość niespłacanych pożyczek będzie rosła i może zagrozić bytowi najsłabszych hiszpańskich banków. Ponieważ w tym roku nie mogą one liczyć na duże zyski, to - zdaniem Fitch - wznowią udzielanie kredytów najwcześniej w 2015 roku.
IAR - Biznes
17 Sty 2014, 19:19
17.01.2014 (IAR) - Hiszpanie nie spłacają pożyczek. Poziom tzw. zagrożonych kredytów, czyli tych, wobec których istnieje podejrzenie, że mogą nie zostać zwrócone bankom, przekroczył 13 procent i wynosi 192 i pół miliarda euro - informuje Banco de Espania. Jest to najwięcej od ponad 50 lat, czyli odkąd zaczęto prowadzić rejestry.
Zagrożony kredyt, to taki, którego raty nie są spłacane co najmniej przez 3 miesiące. Jak informuje Banco de Espania, w ciągu roku wielkość tych kredytów wzrosła prawie o miliard euro. Ponad połowa niezwróconej sumy należy do firm, reszta - do rodzin.
Kilka godzin przed ogłoszeniem danych przez Banco de Espania, sytuację hiszpańskich instytucji finansowych ocenił Fitch. Amerykańska agencja ratingowa ostrzegła, że do końca 2014 roku wielkość niespłacanych pożyczek będzie rosła i może zagrozić bytowi najsłabszych hiszpańskich banków. Ponieważ w tym roku nie mogą one liczyć na duże zyski, to - zdaniem Fitch - wznowią udzielanie kredytów najwcześniej w 2015 roku.
eurusd h1 (vsa) juz podkupują
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
na H 4 ma jeszcze miejsc da DTOSC do zjazdu a on nie zawraca jeszczemarker74 pisze:eurusd h1 (vsa) juz podkupują
chyba ze probowac na skalpa bo tak to to pasuje jakas konsole
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, 19:45 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
gówno zwykłe, bo kolejną "analize" spier, .... zepsułem... ciężki tydzień, adhd mnie zabije...yeahman pisze:No w szerszej perspektywie 1,3525 jest wsparciem ale też u mnie na M1 i M5 podobne wnioski.pedro pisze:edi, h4, click play, https://www.tradingview.com/v/kCVE6QFf/
grunt, ze gold wszedl, https://www.tradingview.com/x/UCESYxnz/
dobrego łikenda,
bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jakie masz ustawienia tego wskaznika a co do Hiszpanii to tansze beda apartamencikiNowy123 pisze:na H 4 ma jeszcze miejsc da DTOSC do zjazdu a on nie zawraca jeszczemarker74 pisze:eurusd h1 (vsa) juz podkupują
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, 19:47 przez marker74, łącznie zmieniany 1 raz.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
Bemowo - to jest demoniczna teoria fal szarlatana 
i nie mydlcie mi tu oczu bo przepowiedziałem korektę niczym eurodolarusosnostradamusos

i nie mydlcie mi tu oczu bo przepowiedziałem korektę niczym eurodolarusosnostradamusos

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.