DayTrading: Czwartek 16.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 sty 2014, 00:00

Wzrost
18
49%
Bez zmian
2
5%
Spadek
17
46%

Liczba głosów: 37

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Kusus pisze:To teraz może ja się pośmieje troszke co?

Żaba - będziemy się dalej śmiali z tego 1.35 na edku i 1.63 na kablu?
Daj znać kiedy zamkniesz stratne pozycje lub czy dalej je trzymasz.

A może mam wyśmiać wszystkich?

Paranoja... ;]

Co do rynku:
Duże niezdecydowanie. Każda analiza techniczna w tym momencie to drwina z samego siebie i ludzi którzy to czytają.
Realne cele na dziś to przełamanie wsparć na edku i kablu na co się zanosi od poniedziałku.

Pozdrawiam i życzę ogłady ;]
paranaja to jest to że nie umiesz nawet czytac uważnie jak wszystko leci jak po sznurku zgodnie z porannymi zalozeniami.... podalem pierwszy target 3650-60 - wiec o co Ci chodzi powiedz... bo nadal nie wiem... brak Ci cierpliwosci... o konsekwencji nie wspomne nawet... wielu pipsow

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p643871
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
martsine
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: martsine »

wystapienie benka 17.10 czy 17.30? na roznych stronach roznie pisza

MARFOR
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MARFOR »

17,30

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

a przyszło Tobie Maćku do głowy ze pewnie cześć osób relizyje zyski z L podebranych w dołku z 1,336?
poza tym zaraz gada ben, nie wiadomo co palnie.

UBS: Dolara windują łupki
Amerykański boom łupkowy zaczyna wreszcie wywierać presję na umocnienie dolara, ocenił w rozmowie z agencją Bloomberg Gareth Berry, strateg walutowy banku UBS.
Rosnąca produkcja ropy technologią łupkową w USA zaczęła bezpośrednio przekładać się na kurs dolara, dzięki wpływowi na obniżenie amerykańskiego deficytu handlowego, stwierdził ekspert. Jak poinformowano we wtorek, deficyt handlowy USA obniżył się w listopadzie do 34,3 mld USD, najniższej wartości od czterech lat.
- Udział amerykańskiego deficytu energetycznego w PKB spadnie do 2020 r. o 1 punkt proc. – przypomina Gareth Berry, powołując się na prognozy rządowe.
W 2016 r. amerykańska produkcja ropy zbliży się do rekordu. Wg prognoz administracji rządowej wydobywane będzie 9,5 mln baryłek dziennie, najwięcej od 46 lat.

z http://forex.pb.pl/3509405,4600,ubs-dol ... duja-lupki
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 16:43 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

atlanticos pisze:
Kusus pisze:To teraz może ja się pośmieje troszke co?

Żaba - będziemy się dalej śmiali z tego 1.35 na edku i 1.63 na kablu?
Daj znać kiedy zamkniesz stratne pozycje lub czy dalej je trzymasz.

A może mam wyśmiać wszystkich?

Paranoja... ;]

Co do rynku:
Duże niezdecydowanie. Każda analiza techniczna w tym momencie to drwina z samego siebie i ludzi którzy to czytają.
Realne cele na dziś to przełamanie wsparć na edku i kablu na co się zanosi od poniedziałku.

Pozdrawiam i życzę ogłady ;]
paranaja to jest to że nie umiesz nawet czytac uważnie jak wszystko leci jak po sznurku zgodnie z porannymi zalozeniami.... podalem pierwszy target 3650-60 - wiec o co Ci chodzi powiedz... bo nadal nie wiem... brak Ci cierpliwosci... o konsekwencji nie wspomne nawet... wielu pipsow

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p643871

Pelen luz. Pewnie otwierasz i zamykasz pozycje co do pipsa. Pewnie nie ma to znaczenia czy edek będzie miał 1.37, 1.35 - i tak napiszesz że wszystko leci jak po sznurku i zamkniesz pozycje co do pipsa.

Mnie wkurzyło tylko Twoje podejście do tego co napisałem a była to analiza wprost nieprawdopodobna w stosunku do tego co Ty napisałeś. Zacząłeś drwić i szydzić z tego pisząc kretyńskie posty w moim kierunku. Poza tym jest wporzo i nic do Ciebie nie mam.

muezzin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: muezzin »

Nowy123,
sytuacja na us.indeksie wygląda podobnie jak 11 grudnia ub. roku. 16115 mi się marzy z równości falek.
Rynek zweryfikuje jak mawia zielony jegomość....

USD/CAD wg oandianina - drabinka Sell w okolicy 1.104x - obecny kurs 1.09210
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 16:48 przez muezzin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
martsine
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: martsine »

MARFOR pisze:17,30
bo wg tego
http://pl.investing.com/economic-calendar/

zaczyna nawijac o 17.10

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Kusus pisze:
Mnie wkurzyło tylko Twoje podejście do tego co napisałem a była to analiza wprost nieprawdopodobna w stosunku do tego co Ty napisałeś. Zacząłeś drwić i szydzić z tego pisząc kretyńskie posty w moim kierunku. Poza tym jest wporzo i nic do Ciebie nie mam.
prosze pokazac moj post w ktorym drwie i szydze z Ciebie.... a jak zadnego nie ma to z calym szacunkiem ale....odpierdol sie ode mnie bo mam dosc takich burakow ktorzy nic nie wnosza o pisza tylko glupoty... jak na wstepie... poprosze post w ktorym z Ciebie szydzilem i drwilem to wpedy przeprosze - inaczej jestez zwykly KLAMCZUCH
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

żaba, a gdzie moje browary?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

:569:
strach tu sie wogóle odzywać, lepiej siedzieć cicho w kącie i robić swoje :mrgreen:

Zablokowany