DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
KABEL 16350 -45 jak wybronia to rokuje nadzieje na dalsze UP
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 15:31 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Kusus boś nerwowy
wyluzuj.
Zabrałem zysk z L. Na dziś starczy. Zaraz idzie szklana łychy za kilaka osób - one wiedza o kim pisze

Zabrałem zysk z L. Na dziś starczy. Zaraz idzie szklana łychy za kilaka osób - one wiedza o kim pisze

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
zdrówka ja też dzisiaj za was wypiję
trójkąty 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
JA to mam w ogóle ubaw. Zobaczcie wczorajszy mój pierwszy post i dzisiejszy pierwszy 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Absolutnie. Tylko to forum polega na tym ze 2 w miare autorytatywne osoby cos napisza a potem 30 innych to potwierdza nie wspominajac ze 80% z nich pisalo rano co innego.yeahman pisze:Kusus boś nerwowywyluzuj.
Zabrałem zysk z L. Na dziś starczy. Zaraz idzie szklana łychy za kilaka osób - one wiedza o kim pisze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jestnto dla mnie zwyczajnie dziwne i ostatnio nawet smieszne

Kabel... fakt wybronil wsparcie dzis ale i wybronil takze opor.... 2 razy.
Dlaczego wiec prognoza jazdy w dol ma byc smieszna ?
To tez jest dziwne jak i dziwna jest dla mnie pogarda dla takich subiektywnych analiz.
- kk.dreamer
- Pasjonat
prześladują Cię trójkątyyeahman pisze:JA to mam w ogóle ubaw. Zobaczcie wczorajszy mój pierwszy post i dzisiejszy pierwszy

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Co opijacie ? Nie mam czasu czytać forum. Teraz dopiero chwilkę znalazłem.MARFOR pisze:zdrówka ja też dzisiaj za was wypiję
@Bemowo1 NZD/USD zgodnie z teorią oandiańską.
@Nowy123 Us.30 szmata wywaliła SL na koncie XTB, na koncie testowym XE leci dalej i zarabia.
USD/CHF trza było wywalić jak spadło 1000 pkt a dziś dopakować znowu drabinkę S. Stare zlecenie S dalej aktywne.
No to i ja coś łyknę...
Lubie to!kk.dreamer pisze:prześladują Cię trójkątyyeahman pisze:JA to mam w ogóle ubaw. Zobaczcie wczorajszy mój pierwszy post i dzisiejszy pierwszy

to zaraz decyzja c odo kabla jak pisalem wybronili poziomy
-- Dodano: czw 16-01-2014, 17:13 --
zejda pozniej 45 to dupa zbita
-- Dodano: czw 16-01-2014, 17:13 --
zejda pozniej 45 to dupa zbita