Żaba, opanuj się. Masz upomnienie od wesoly_mis.atlanticos pisze:prosze pokazac moj post w ktorym drwie i szydze z Ciebie.... a jak zadnego nie ma to z calym szacunkiem ale....odpierdol sie ode mnie bo mam dosc takich burakow ktorzy nic nie wnosza o pisza tylko glupoty... jak na wstepie... poprosze post w ktorym z Ciebie szydzilem i drwilem to wpedy przeprosze - inaczej jestez zwykly KLAMCZUCHKusus pisze:
Mnie wkurzyło tylko Twoje podejście do tego co napisałem a była to analiza wprost nieprawdopodobna w stosunku do tego co Ty napisałeś. Zacząłeś drwić i szydzić z tego pisząc kretyńskie posty w moim kierunku. Poza tym jest wporzo i nic do Ciebie nie mam.
co on moze juz nic nie wiem po co wogole go uwzgledniaja w makro teraz to on moze jak dziadzio Gryspan sobie swoje tezy drukarskie opisywacmartsine pisze:wystapienie benka 17.10 czy 17.30? na roznych stronach roznie pisza
Spoko Mis... Nicku nigdy nie zmienialem... Od poczatku ten sam... a co do luzu to czasem sie nie da jak ktos Ci cos wmawia.... Ale na dzis koniec... Spadam dzis stad z pipsami bo mialem nie wdawac sie w polemiki, a czasem sie nie da... Do jutra i wielu pipsow wszystkimmuezzin pisze:
Żaba, opanuj się. Masz upomnienie od wesoly_mis.
Widziałeś wstrzasające zdjęcie pokazujące żabę rozjechaną samochodem.
Wyluzuj ponieważ znowy zmienisz nick...
mezin czy jak ci tam, ja także nie zauważyłem by żaba go obraził wiec nie wiem po co wyskakujesz do żaby z takim tekstem. sam masz 27 postwo i wygladasz nie tylko po postach ale i po zachowaniu na kogoś kto co dwa dni musi zmieniać nikamuezzin pisze:Żaba, opanuj się. Masz upomnienie od wesoly_mis.atlanticos pisze:prosze pokazac moj post w ktorym drwie i szydze z Ciebie.... a jak zadnego nie ma to z calym szacunkiem ale....odpierdol sie ode mnie bo mam dosc takich burakow ktorzy nic nie wnosza o pisza tylko glupoty... jak na wstepie... poprosze post w ktorym z Ciebie szydzilem i drwilem to wpedy przeprosze - inaczej jestez zwykly KLAMCZUCHKusus pisze:
Mnie wkurzyło tylko Twoje podejście do tego co napisałem a była to analiza wprost nieprawdopodobna w stosunku do tego co Ty napisałeś. Zacząłeś drwić i szydzić z tego pisząc kretyńskie posty w moim kierunku. Poza tym jest wporzo i nic do Ciebie nie mam.
Widziałeś wstrzasające zdjęcie pokazujące żabę rozjechaną samochodem.
Wyluzuj ponieważ znowy zmienisz nick...
rafmax pisze:Sadzac po nadmiernej nerwowosci co poniektorych to chyba nie Kusus przestawia stopy...
poza tym teraz kazdy sie wypiera ze nie drwił, ja jednak odebrałem to inaczej w momencie kiedy kusus napisał o 1,35 i 1.63. drwiny i "stukanie kuflami z piwem" były ewidentne.
Kusus, nie daj sie