DayTrading: Czwartek 16.01.2014
- Kazimierz S
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Jeżeli edek pęknie, to szorta eur/try zhedżuję długim usd/try

Miód kupuj tylko Polski.
Żaba, opanuj się. Masz upomnienie od wesoly_mis.atlanticos pisze:prosze pokazac moj post w ktorym drwie i szydze z Ciebie.... a jak zadnego nie ma to z calym szacunkiem ale....odpierdol sie ode mnie bo mam dosc takich burakow ktorzy nic nie wnosza o pisza tylko glupoty... jak na wstepie... poprosze post w ktorym z Ciebie szydzilem i drwilem to wpedy przeprosze - inaczej jestez zwykly KLAMCZUCHKusus pisze:
Mnie wkurzyło tylko Twoje podejście do tego co napisałem a była to analiza wprost nieprawdopodobna w stosunku do tego co Ty napisałeś. Zacząłeś drwić i szydzić z tego pisząc kretyńskie posty w moim kierunku. Poza tym jest wporzo i nic do Ciebie nie mam.
Widziałeś wstrzasające zdjęcie pokazujące żabę rozjechaną samochodem.
Wyluzuj ponieważ znowy zmienisz nick...
P/S nie nick a podpis, a tego nie chcę...
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 16:57 przez muezzin, łącznie zmieniany 1 raz.
- kk.dreamer
- Pasjonat

Żabka relaks, zbierać pipsy, nie sie klócic 
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
co on moze juz nic nie wiem po co wogole go uwzgledniaja w makro teraz to on moze jak dziadzio Gryspan sobie swoje tezy drukarskie opisywacmartsine pisze:wystapienie benka 17.10 czy 17.30? na roznych stronach roznie pisza
- atlanticos
- Maniak

Spoko Mis... Nicku nigdy nie zmienialem... Od poczatku ten sam... a co do luzu to czasem sie nie da jak ktos Ci cos wmawia.... Ale na dzis koniec... Spadam dzis stad z pipsami bo mialem nie wdawac sie w polemiki, a czasem sie nie da... Do jutra i wielu pipsow wszystkimmuezzin pisze:
Żaba, opanuj się. Masz upomnienie od wesoly_mis.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
mezin czy jak ci tam, ja także nie zauważyłem by żaba go obraził wiec nie wiem po co wyskakujesz do żaby z takim tekstem. sam masz 27 postwo i wygladasz nie tylko po postach ale i po zachowaniu na kogoś kto co dwa dni musi zmieniać nikamuezzin pisze:Żaba, opanuj się. Masz upomnienie od wesoly_mis.atlanticos pisze:prosze pokazac moj post w ktorym drwie i szydze z Ciebie.... a jak zadnego nie ma to z calym szacunkiem ale....odpierdol sie ode mnie bo mam dosc takich burakow ktorzy nic nie wnosza o pisza tylko glupoty... jak na wstepie... poprosze post w ktorym z Ciebie szydzilem i drwilem to wpedy przeprosze - inaczej jestez zwykly KLAMCZUCHKusus pisze:
Mnie wkurzyło tylko Twoje podejście do tego co napisałem a była to analiza wprost nieprawdopodobna w stosunku do tego co Ty napisałeś. Zacząłeś drwić i szydzić z tego pisząc kretyńskie posty w moim kierunku. Poza tym jest wporzo i nic do Ciebie nie mam.
Kusus tobie na serio radze wyluzować bo panikujesz jak cipka i nie tworzyć teorii spiskowych tylko skupić się na FED za 10 minut albo dziś już dać sobie siana.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 17:01 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
czas RUSZYC z DAX na 9600 bo chyba mu sie korelacje pomieszaly http://stooq.pl/q/?s=^ndq&d=20140116&c= ... b=1&r=^dax
Spoko żaba,
Tak trzymaj, luzik, to tylko forex.
Jedni skalpują co 5-10 pips inni czekają na ruchy powyżej 100 i więcej.
A wszyscy gniotą się w tym wątku. Stąd niejasności.
Ja tam dopiero od strony 16 czytam i nie wiem co się stało że tu takie animozje.
Ważne że browarek schłodzony i lekko idzie.
Żart wojskowy:
Skąd wyjeżdza czołg?
Odp:
Czołg wyjeżdża Znienacka.
Pewnie spaliłem
P/S Kusus ty nowy tutaj ? Ja niki zmieniam co miesiąc, ot wystarczy jeden post jak mody grają w Quake na serwerowni.
I znowu nowy nik. Mam na nich sposób więc zabawa trwa w najlepsze.
Tak trzymaj, luzik, to tylko forex.
Jedni skalpują co 5-10 pips inni czekają na ruchy powyżej 100 i więcej.
A wszyscy gniotą się w tym wątku. Stąd niejasności.
Ja tam dopiero od strony 16 czytam i nie wiem co się stało że tu takie animozje.
Ważne że browarek schłodzony i lekko idzie.
Żart wojskowy:
Skąd wyjeżdza czołg?
Odp:
Czołg wyjeżdża Znienacka.
Pewnie spaliłem
P/S Kusus ty nowy tutaj ? Ja niki zmieniam co miesiąc, ot wystarczy jeden post jak mody grają w Quake na serwerowni.
I znowu nowy nik. Mam na nich sposób więc zabawa trwa w najlepsze.
Sadzac po nadmiernej nerwowosci co poniektorych to chyba nie Kusus przestawia stopy...
poza tym teraz kazdy sie wypiera ze nie drwił, ja jednak odebrałem to inaczej w momencie kiedy kusus napisał o 1,35 i 1.63. drwiny i "stukanie kuflami z piwem" były ewidentne.
Kusus, nie daj sie
poza tym teraz kazdy sie wypiera ze nie drwił, ja jednak odebrałem to inaczej w momencie kiedy kusus napisał o 1,35 i 1.63. drwiny i "stukanie kuflami z piwem" były ewidentne.
Kusus, nie daj sie
rafmax pisze:Sadzac po nadmiernej nerwowosci co poniektorych to chyba nie Kusus przestawia stopy...
Kusus, nie daj sie
Rafmax grasz na grajdole ?
Jankesi na wsparciu 23,6 pora odetchnąć a potem 38,2.
P/S gdyby mi nie rozwalili SL to teraz kupowałbym czarnego jasia wędrowniczka w butelce 5L.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 17:18 przez muezzin, łącznie zmieniany 1 raz.