DayTrading: Czwartek 16.01.2014
- krzychu3_1989
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
co tak edzia ciągnie benek??

ciekwa wizja

- Kazimierz S
- Pasjonat
Maczeta ładnie jedzie. Chyba też zhedżuję mojego szorta na e/try (?).
Miód kupuj tylko Polski.
nie, pewnie wycianjaą detal, dzień jak co dzień po danych, napierw lunta potem lunta druga w przeciwną, normakrzychu3_1989 pisze:co tak edzia ciągnie benek??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak widzicie USD/CAD ?
Kto zapakował się przy 1.1 ?
Kto zapakował się przy 1.1 ?
To teraz może ja się pośmieje troszke co?
Żaba - będziemy się dalej śmiali z tego 1.35 na edku i 1.63 na kablu?
Daj znać kiedy zamkniesz stratne pozycje lub czy dalej je trzymasz.
A może mam wyśmiać wszystkich?
Paranoja... ;]
Co do rynku:
Duże niezdecydowanie. Każda analiza techniczna w tym momencie to drwina z samego siebie i ludzi którzy to czytają.
Realne cele na dziś to przełamanie wsparć na edku i kablu na co się zanosi od poniedziałku.
Pozdrawiam i życzę ogłady ;]
Żaba - będziemy się dalej śmiali z tego 1.35 na edku i 1.63 na kablu?
Daj znać kiedy zamkniesz stratne pozycje lub czy dalej je trzymasz.
A może mam wyśmiać wszystkich?
Paranoja... ;]
Co do rynku:
Duże niezdecydowanie. Każda analiza techniczna w tym momencie to drwina z samego siebie i ludzi którzy to czytają.
Realne cele na dziś to przełamanie wsparć na edku i kablu na co się zanosi od poniedziałku.
Pozdrawiam i życzę ogłady ;]
no fajnie by było zobaczyć 1,35 albo niżej
a to maczeta yo USD MEXykKazimierz S pisze:Maczeta ładnie jedzie. Chyba też zhedżuję mojego szorta na e/try (?).
ECB's Coeure says the ECB may not add long-term loans as growth recovers
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Pasjonat
Popieram, w tym momencie czas gra korzyść dolara... tzn na edku na d1 nie wiedzą czy mają się odbić od wzrostowej LT czy przebić to lt cały czas pnie się w górę, bez wyraźnych impulsów czeka nas jazda w dółKusus pisze: Duże niezdecydowanie. Każda analiza techniczna w tym momencie to drwina z samego siebie i ludzi którzy to czytają.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."