a moze by tak?bfox pisze:witam pięknie - mam pytanko jak na dziś widzicie eur/jpy?
DayTrading: Wtorek 14.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 14.01.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cos pod USD JPY
-- Dodano: wt 14-01-2014, 11:53 --

-- Dodano: wt 14-01-2014, 11:53 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dziękuję pięknie - życzę miłego dnia 

Strzał na edku to był chyab jednak test oporu na H4 a sentyment mamy jednak na sell od 27 grudnia.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
mi coś podpowiada że jeszcze dzisiaj będzie 1,3700 ale to tylko takie wrażenie więc bez pozycji narazie
krzychu3_1989 pisze:mi coś podpowiada że jeszcze dzisiaj będzie 1,3700 ale to tylko takie wrażenie więc bez pozycji narazie

krzychu3_1989 pisze:mi coś podpowiada że jeszcze dzisiaj będzie 1,3700 ale to tylko takie wrażenie więc bez pozycji narazie
male FOMC dzis

Produkcja nieżła a edek spada...
??

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
- Pasjonat
Cześć Nowy, link który ostatnio podrzuciłeś, http://www.newyorkfed.org/markets/tot_o ... edule.html te kwoty które są podane te ilość dodrukowanych dolarów?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
tyle płynności dostarczają do systemu bankowego, skupując obligacje (repo i reverse repo), a że sami tych pieniędzy nie mają to je z powietrza drukują (FED)MaciejWLKP pisze:Cześć Nowy, link który ostatnio podrzuciłeś, http://www.newyorkfed.org/markets/tot_o ... edule.html te kwoty które są podane te ilość dodrukowanych dolarów?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski