M.Rogalski:
"Na EUR/USD dzisiaj rano doszło do naruszenia ostatniego lokalnego szczytu na 1,3686. Maksimum zostało ustanowione na 1,3698 – czyli bardzo blisko kluczowego oporu na 1,3700-1,3710 – ale później rynek szybko zawrócił poniżej. To pokazuje, że ranna zwyżka w żadnym stopniu nie zmienia koncepcji wykształcenia się większej fali spadkowej w najbliższych dniach. Kluczowe dla jej zaistnienia, będzie złamanie strefy wsparcia 1,3625-45, co da szanse na testowanie minimum z ubiegłego tygodnia na 1,3547. Celem do piątku może być test rejonu 1,3510-30, chociaż na tym spadki się nie zakończą."
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
czekam na wejscie USA i PUMP AND DUM na U J czyli szybkie ruch pod podciagniecie indeksow z rana gdy wejda pod opor na SP500 to mzoe dojada do 104 na U J
ja w ubiegłym tygodniu zagrałem przeciwko niemu a on caly tydzień prowadzil kurs edka jak na sznurku, oj dostałem po lapach
a i Kiepas am i Kwiecień xtb tez za spadkami
Ostatnio zmieniony 14 sty 2014, 11:58 przez hrabia, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy123 pisze:czekam na wejscie USA i PUMP AND DUM na U J czyli szybkie ruch pod podciagniecie indeksow z rana gdy wejda pod opor na SP500 to mzoe dojada do 104 na U J