DayTrading: Wtorek 14.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 14.01.2014
A na EJku to nie jest RGR ? Ichi ustawia się pod spadek RGR by dużo pomógł zasięg w okolice 137/8
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
xPabloo pisze:A na EJku to nie jest RGR ? Ichi ustawia się pod spadek RGR by dużo pomógł zasięg w okolice 137/8
jest ale nawrotka do lini szyi i na razie to wybicie takie falszywe
nie jedno RGR na EJ bylo robione
wig20 w dobrym miejscu
Pedro nie wiem czy obiło sie o uszy ale rząd indonezji zabronił sprzedawania złota za granice w postaci rudy , teraz jest obowiazek przerobu na miejscu i dopiero potem moga sprzedawac.

Pedro nie wiem czy obiło sie o uszy ale rząd indonezji zabronił sprzedawania złota za granice w postaci rudy , teraz jest obowiazek przerobu na miejscu i dopiero potem moga sprzedawac.
ja się nie napalam ale EDEK na d1 ma sygnał S na ichi, Ejek RGR myślę jakby to wykorzystać - znaczy czekam na razie
przy okazji EUR/AUD też na dziennym sygnał pod S, nie żeby jakiś tam mocny ale biorąc pod uwagę Edka na oporze i możliwy zjazd, to na tej parze będzie to bardziej uwydatnione.
przy okazji EUR/AUD też na dziennym sygnał pod S, nie żeby jakiś tam mocny ale biorąc pod uwagę Edka na oporze i możliwy zjazd, to na tej parze będzie to bardziej uwydatnione.
kombinacje alpejskie na kablu
siema złoty kolegokrinvest pisze:wig20 w dobrym miejscu![]()

słyszałem, czytałem... w sumie nie dziwne, to taki podatek jak od kopalin u nas... będąc 8 producentem złota na świecie, oczywistym jest, że chcą je u siebie przerabiac... tym bardziej, że produkcja im spadła z 203 ton w 2006, do 95 w 2012 ... może miec to jakiś wpływ na ceny, ale w mojej ocenie w wartości złota są już wszystkie ewentualne podatki... no chyba, że : )
polecam: http://www.miningfeeds.com/2013/04/22/w ... tion-2013/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ja wiem, że co za dużo to nie zdrowo ale coś mi dziś na wzrok chyba pada, wszędzie RGRy widzę...
Ten na Kablu by pomógł w przebiciu chmury i otworzył drogę do zjazdu, jak uważacie ?
tyle, że gęsto tych oporów pod nami...
Ten na Kablu by pomógł w przebiciu chmury i otworzył drogę do zjazdu, jak uważacie ?
xPabloo pisze:Ja wiem, że co za dużo to nie zdrowo ale coś mi dziś na wzrok chyba pada, wszędzie RGRy widzę...
a na wigu20 widziałeś ? taki odwrócony , ale wygląda wręcz książkowo

ktoś wie kiedy w tym roku dokłądnie wypada Chinski nowy rok ?>
są , aż nadto , nadmiar Amerykanskiego podatku od głupoty stanowczo za barrdzo zaniża jego cenepedro pisze:siema złoty kolegokrinvest pisze:wig20 w dobrym miejscu![]()
słyszałem, czytałem... w sumie nie dziwne, to taki podatek jak od kopalin u nas... będąc 8 producentem złota na świecie, oczywistym jest, że chcą je u siebie przerabiac... tym bardziej, że produkcja im spadła z 203 ton w 2006, do 95 w 2012 ... może miec to jakiś wpływ na ceny, ale w mojej ocenie w wartości złota są już wszystkie ewentualne podatki... no chyba, że : )
polecam: http://www.miningfeeds.com/2013/04/22/w ... tion-2013/

- kk.dreamer
- Pasjonat
ktoś wie kiedy w tym roku dokłądnie wypada Chinski nowy rok ?>
PODOBNO 31 STYCZNIA
PODOBNO 31 STYCZNIA
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
nie bardzo mi sie widzi ten rgr, bo jak wyznacze linie szyi i ją przeniose na szczyt lewego ramienia to sie okazuje, ze jego wysokosc jest taka sama jak wysokosc glowy...xPabloo pisze:Ja wiem, że co za dużo to nie zdrowo ale coś mi dziś na wzrok chyba pada, wszędzie RGRy widzę...
https://www.tradingview.com/x/tpxXMNrt/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...