DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
to zaczynam teraz z USD JPY PUMP
pod SP500

mój świat nie jest tworem boskim : )beyond pisze:Ale świat jest tworem Boskim, a rynki ludzkimpedro pisze: bo takie rzeczy, w moim świecie, i Twoim chyba też, nie dzieją się przypadkiem ...![]()
Jeśli Ci to działa to bardzo dobrze, ja takie rzeczy odrzuciłem bo dla mnie mają zbyt dużą dowolność.

jest przyczyna i skutek, i 1.618 ... i 2.618 .... i 3.618

-- Dodano: 13 sty 2014, 17:12 --
uj d1 tez juz swoje zrobil

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:
Masakra ilu ludzi-osłów w tym kraju szuka pracy , od 7:15 do 15:30 62 osoby przewertowałem !![]()
nagodziny wyrabiasz?
spoko, złoto nie zając, nie ucieknie
od rana 3 L zapuscilem,drobniutkie, bo te drobne pozycje najfajniej zarabiają
![]()
![]()
PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH TRADEROW, KTÓRYCH TU WIELU
czy trudno jest zarobic 31 pipsow dziennie?![]()
Prawie na akord ich przejechałem dzisiaj , to nie miała być moja działka ,ale koledze rano coś wypadło.

Mega zabawa

Idąc tym schematem samochód nie jest tworem ludzkim, tylko maszyn ?beyond pisze: Ale świat jest tworem Boskim, a rynki ludzkim

Ostatnio zmieniony 13 sty 2014, 16:17 przez krinvest, łącznie zmieniany 2 razy.
jeszcze pewnie cos wyciagna ale juz widac impet traca chlopaki
Skoro się ze mną komunikujesz, to żyjesz w tym samym świecie (a zatem Boskim), chyba że piszesz o Twoim wewnętrznym świeciepedro pisze: mój świat nie jest tworem boskim : )![]()

Nie jestem doświadczonym traderem, ale moim zdaniem bardzo trudno.pedro pisze:czy trudno jest zarobic 31 pipsow dziennie?
Co do złota to moim zdaniem za wcześnie na zakupy, ja będę kupował niżej w każdym bądź razie.
@krinvest
W jakiej branży ich rekrutowałeś?
po czym wnosisz, dlaczego tak uważasz, że złoto będzie tańsze?beyond pisze:Skoro się ze mną komunikujesz, to żyjesz w tym samym świecie (a zatem Boskim), chyba że piszesz o Twoim wewnętrznym świeciepedro pisze: mój świat nie jest tworem boskim : )![]()
![]()
Nie jestem doświadczonym traderem, ale moim zdaniem bardzo trudno.pedro pisze:czy trudno jest zarobic 31 pipsow dziennie?
Co do złota to moim zdaniem za wcześnie na zakupy, ja będę kupował niżej w każdym bądź razie.
@krinvest
W jakiej branży ich rekrutowałeś?

Jutro też jest dzień.
odpowiedz na tak postawione pytanie jest tylko jedna:pedro pisze:
zalezy dla kogo

jak to myknie w dół, to będzie superNowy123 pisze:
jeszcze pewnie cos wyciagna ale juz widac impet traca chlopaki

-- Dodano: 13 sty 2014, 17:28 --
dla Ciebie, trudno?rafmax pisze:odpowiedz na tak postawione pytanie jest tylko jedna:pedro pisze:
zalezy dla kogo

Ostatnio zmieniony 13 sty 2014, 16:29 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Gdybym uważał, że będzie tańsze to bym sprzedał terazpedro pisze: po czym wnosisz, dlaczego tak uważasz, że złoto będzie tańsze?

niepedro pisze:jak to myknie w dół, to będzie superNowy123 pisze:
jeszcze pewnie cos wyciagna ale juz widac impet traca chlopaki... przynajmniej 377 punktow do zrobienia będzie
... ale to może druga połowa roku
-- Dodano: 13 sty 2014, 17:28 --
dla Ciebie, trudno?rafmax pisze:odpowiedz na tak postawione pytanie jest tylko jedna:pedro pisze:
zalezy dla kogo